Interview with Ioana Ionescu

What do you read for pleasure?
Ce citesc pentru placerea mea? Romane de dragoste. Pentru ca privesc viata in ansamblu si pentru ca imi place sa urmaresc destinele eroilor.
What is your e-reading device of choice?
Kindle-ul, dar citesc carti cu aceeasi placere si pe calculator sau tableta.
Describe your desk
Cum arata biroul meu? Nu scriu la birou; prefer sa scriu in fotoliu sau in pat, intre perne, luand cea mai confortabila pozitie.
How do you write?
Scriu foarte usor. Nu stau sa ma gandesc, e suficient sa ma asez comod si ideile imi vin cu o usurinta pe care nu mi-am imaginat-o niciodata. In aceasta privinta cred ca ma aseman cu tatal meu, care era un rapsod popular. El ne-a facut copilaria foarte frumoasa cu povestile pe care ni le spunea iarna, aproape in fiecare seara.
When did you first start writing?
Am inceput sa scriu in adolescenta, cand eram indragostita. Primele poezii au fost de dragoste, dar nu le-am luat in serios si nu m-am gandit niciodata sa le public.
What's the story behind your latest book?
Cea mai recenta carte publicata de mine a avut ca punct de plecare o intamplare cunoscuta, care a imbracat haina metaforei si a devenit ceea ce este: un roman frumos, pe care mi-as dori sa il citeasca in special tinerii, spre a nu cadea in capcana in care au cazut eroii mei.
What is the greatest joy of writing for you?
Cel mai mult ma bucura atunci cand primesc parerile cititorilor mei. Sunt dati cand ma suna, imi scriu, vin sa se intalneasca cu mine sau, pur si simplu, ma imbratiseaza si imi multumesc.
Published 2014-03-03.
Smashwords Interviews are created by the profiled author, publisher or reader.

Books by This Author

Interferente
Price: $1.99 USD. Words: 117,540. Language: Romanian. Published: December 1, 2017. Categories: Fiction » Romance » Contemporary
In Interferente, povestea emotionanta a unei familii, ce lupta sa se reuneasca, ne atinge sufletul cu caruselul de sentimente traite de personaje bine conturate, ce descriu o lume reala, in care destinele interfereaza si se definesc.
Vis de fericire
Price: $1.99 USD. Words: 49,930. Language: Romanian. Published: September 17, 2015. Categories: Fiction » Romance » General, Fiction » Inspirational
De ce atata zbatere si suferinta? De ce un destin atat de tragic? E drept, fericirea se invata si se imparte... "Vis de fericire" este o drama romantica tulburatoare, care urmareste viata sinuoasa a personajului principal, Adrian, din copilarie, pana la maturitate. Alte doua carti de succes ale autoarei Ioana Ionescu preceda acest roman: "Interferente" si "Niciodata sa nu spui niciodata".
Niciodata sa nu spui niciodata
Price: $1.99 USD. Words: 31,630. Language: Romanian. Published: February 26, 2014. Categories: Fiction » Romance » Contemporary
(5.00 from 2 reviews)
Another great romance by Ioana Ionescu conquers our hearts, after her latest success 'Interferente'. Its message? Life breaks us all just to heal us. Embrace change! Love will do the rest. // Inca un roman de dragoste scris de Ioana Ionescu ne cucereste inimile, dupa ultimul sau hit "Interferente". Mesajul sau? Viata ne frange doar ca sa ne vindece. Imbratiseaza schimbarea! Iubirea va face restul.