Interview with Luc Vos

Wanneer ben je beginnen te schrijven?
Het klinkt gek, maar het is gewoon op een avond begonnen. Als kind schreef ik al graag 'opstelletjes' en korte verhaaltjes in school, maar meer dan wat probeersels is het nooit geweest. De punten waren goed, maar dat was het. Lezen is wel altijd een passie geweest. Ik verslond letterlijk boeken. Zondag ochtend naar de bibliotheek, thuiskomen met vijf boeken, waarvan de helft 's avonds al verorberd was.
Maar het schrijven is op een avond begonnen. Ik zette mij voor mijn computer, en schreef de eerste zin van 'Meriumbe, de Vlucht van het Heilig Vuur'. "Moeizaam daalde Levi de steile helling af." Zo is het begonnen, en de woorden zijn blijven komen. Onstilbaar. Tot er een aantal weken later iets op papier stond dat op een boek leek. Niet klaar, helemaal niet. Maar menige schrap en verbeterrondes later begon het er al op te lijken.
Op zoek naar een uitgever. Een zoektocht die toen korter en makkelijker was dan verwacht. Met als gevolg dat een paar maanden later mijn eerste boek in de boekhandel lag. Het begin van een lang verhaal, maar zeker niet het einde.
Heb je altijd hetzelfde genre geschreven?
Neen. In 2001 ben ik gestart met Fantasy. 'Meriumbe, de Vlucht van het Heilig Vuur' en 'Meriumbe, de Deur naar het Anders' waren twee boeken die in alle eerlijkheid beïnvloed zijn door het feit dat ik toen 'In de ban van de ring' aan het lezen was. Beïnvloed, maar geen kopie uiteraard. Het was een leuke oefening, en ik blijf fan van het genre. De wereld van elfen en dwergen, reuzen en monsters blijft op mijn favorietenlijst staan.

Maar gaandeweg is mijn schrijfinteresse veranderd. 'De eenzame weg naar de hel', 'Tot het einde mijner dagen', 'Praat niet met je mond vol' en 'Klasse' gaan veel meer over hedendaagse relaties, intriges en uitdagingen.

Af en toe glipte er al wel eens een horror verhaal tussen ('Chewwie' en 'De Geest in de Machine'), maar de echte thrillers zijn pas de laatste jaren aan mijn geest ontsproten.

Kortverhalen zoals 'Verloren Harten', 'De Bezoekers' en 'Infinity Alley' zijn een mix tussen fantasy, thriller en horrors. Volledige romans zoals 'Schaduwzijde' en de opvolger 'Schaduw van mijn Schaduw' en de nieuwste trilogie 'Millésime Sardine', 'Dappere Kleine Maan (deel 2) en het nog in 2016 te verschijnen derde deel, bewandelen het pad van moord, bedrog, politieonderzoeken, doorspekt met een vleugje erotiek helemaal.

Ik denk dat ik in dit laatste genre 'mijn ding' gevonden heb.

Wat niet wegneemt dat er af en toe nog wel een vleugje bovennatuurlijke elementen door mijn verhalen blijven zweven (zoals in 'De Klank van Rood'. )
Waarom vind je schrijven leuk?
Het is een fantastisch gevoel om zelf de personages in mijn boeken te leren kennen. Ontdekken wat hun bezig houdt, wat hun zorgen zijn, waarom ze doen wat ze doen, hun angsten. Zelf gaandeweg het verhaal zien ontstaan, verrast worden door plotwendingen die zich aanbieden, onverwacht, en soms ook niet juist. Wat dan leidt tot een verbetering en opnieuw beginnen.
Maar het ontdekken waar het verhaal naartoe gaat en zien hoe mijn gedachten hun weg naar het virtuele papier vinden, geeft een kick.
En af en toe iets van mijzelf of mijn omgeving in het boek verwerken, zorgt voor heel wat binnenpretjes ;-)
Wat doet het met je als je positieve reacties krijgt?
Dat is gewoon de max! Als iemand die je niet kent laat weten dat hij of zij je boek leuk vond, dat ze er een fijne tijd aan beleefd hebben, dat is niet te beschrijven met woorden. Daar doe je het voor. Dat betekent dat de boodschap aan gekomen is, dat het doel bereikt is.
Wat is je volgende boek?
Ik ben met twee echte projecten bezig (buiten het constant verzamelen van ideeën voor nieuwe verhalen en boeken.

Een kortverhaal voor de Paul Harland Prijs en deel drie van de 'Millésime Sardine' trilogie (opvolger van 'Dappere Kleine Maan').

Het kortverhaal is in grote lijn af en moet nog een paar keer verbeterd worden. Deel drie van de trilogie is in de fase van het verzamelen van ideeën voor het plot. Er staan al wat sprokkels op papier en gaandeweg is het verhaal zich aan het vormen in mijn hoofd, zodat het binnen een aantal weken aan het keyboard kan toevertrouwd worden. Ik ben benieuwd welke richting het uit zal gaan... :-)
Wie zijn je favoriete auteurs
Mijn nummer één is zonder twijfel Stephen King. En dan vooral zijn oude werken. 'It', 'The Stand' blijven mijn all time favorites. Maar de 'Donkere Toren' serie is zonder twijfel één van de meest meeslepende reeks van boeken die ik ooit gelezen heb.

Naast King is ook Clive Barker altijd welkom. Net zoals Isaac Asimov. Zijn 'Foundation' serie heeft mij zeer beïnvloed. Het is één van de weinige boeken waar ik nog regelmatig aan denk.

Van de 'klassiekers' heeft Jules Verne het meeste indruk op mij gemaakt. '1000 mijlen onder zee', en 'Reis naar het midden van de wereld' doen mij nog altijd dromen. Uiteraard ook Tolkien.

Meer hedendaags is Tess Gerritsen zeer gesmaakt. Of dichter bij huis 'Johan Deseyn'
Published 2015-05-27.
Smashwords Interviews are created by the profiled author, publisher or reader.

Books by This Author

De volgende... en andere mini verhalen
Price: Free! Words: 2,640. Language: Dutch. Published: September 23, 2018. Categories: Fiction » Thriller & suspense » Psychological thriller, Fiction » Poetry » Contemporary Poetry
Wil je in de kleine Zwarte Agenda staan? Ben je zeker? Een kortverhaal, aangevuld met enkele heel korte verhaaltjes en wat stukjes poëzie. Iets anders deze keer...
Ik besta...
Price: Free! Words: 9,800. Language: English. Published: April 15, 2018. Categories: Fiction » Fantasy » General
Ik denk, dus... of niet? Ben ik echt aanwezig in dit troosteloze, apocalyptische landschap of is dit - hopelijk - maar een boze droom? Zijn de monsters die ik denk gezien te hebben een nachtmerrie of bestaan ze echt? En als ze echt bestaan, waar zijn ze dan nu?
Alleen... in het Westen
Price: $0.99 USD. Words: 18,640. Language: Dutch. Published: April 14, 2018. Categories: Fiction » Thriller & suspense » Psychological thriller
"Ik ben alleen... Waar? In een ziekenhuis, een onderzoeklabo, of... in het Westen? Het Westen? Hoe? Waarom? Waar is iedereen? Waar ben ik?"
Weten is...
Price: $7.99 USD. Words: 105,110. Language: Dutch. Published: March 25, 2018. Categories: Fiction » Thriller & suspense » Action & suspense
Weten is... het zien van geheimen, weten wat de anderen mispeuterd hebben, wat in hun duistere brein omgaat, maar wil je dit weten? Nooit? Of wel als een moord gepland is, als jouw beste vriend vreemde dingen op zijn kerfstok heeft of als iemand jou wil doden? Een zoektocht begint om erger te voorkomen.
Mind Crimes
Price: Free! Words: 4,160. Language: Dutch. Published: May 27, 2017. Categories: Fiction » Thriller & suspense » General
"Is de intentie om een misstap te begaan, gelijk aan de misstap?"
Tot het tijd is...
Price: Free! Words: 5,490. Language: Dutch. Published: April 13, 2017. Categories: Fiction » Thriller & suspense » Supernatural
Dit leven of het volgende? Zijn wij één of zijn wij twee? Wie zijn wij, bij wie willen we zijn en in welk leven willen we leven?
Midlife Crisis
Price: Free! Words: 3,890. Language: Dutch. Published: February 27, 2017. Categories: Fiction » Romance » General
‘Vind jij mij jong?’ vraag ik. ‘Wat zeg je?’ vraagt Sarah, met een niet begrijpende blik in haar helderblauwe ogen. Ze houdt haar hoofd licht schuin, alsof ze mij aan het doorlichten is. Ik hoor haar bijna denken dat ik aan de start van een midlife crisis sta. ‘Ik vroeg of jij mij nog jong vindt,’ herhaal ik. ‘Waarom vraag je dat? Je bent toch zo jong of zo oud als je je voelt.’
... op de Trans Siberië Express
Price: Free! Words: 4,790. Language: Dutch. Published: February 13, 2017. Categories: Fiction » Thriller & suspense » Action & suspense
Is het veilig op de Trans Siberische Express? Is het ok om te vluchten voor gebroken relaties of zou je beter thuisblijven?
Kom niet binnen!
Price: Free! Words: 2,050. Language: Dutch. Published: December 10, 2016. Categories: Fiction » Thriller & suspense » Crime thriller
Het verleden haalt je altijd in, ongeacht waar je naartoe vlucht, ongeacht wie je ook denkt achter je gelaten te hebben...
De Wolven
Price: $0.99 USD. Words: 5,470. Language: Dutch. Published: October 23, 2016. Categories: Fiction » Thriller & suspense » Psychological thriller
Op zoek naar antwoorden kom je soms vreemde zaken tegen. Onverwachte ontmoetingen, levensbedreigende ontmoetingen. Een straf? Die je nog kan ontlopen of niet? Vergeving of niet?
Millésime Sardine
Price: Free! Words: 73,240. Language: Dutch. Published: June 12, 2016. Categories: Fiction » Thriller & suspense » Crime thriller
Het leven van John en Sara in een appartement in Antwerpen verloopt zonder ups and downs, niet veel contact met de buren, geen problemen. Een leven zoals zovelen er één leiden tot een 'aangespoelde' enveloppe alles verandert, tot ze hun buren op een heel andere manier gaan bekijken. Hun leven wordt overhoop gezet, ze worden paranoïde voor alles wat ze vanaf dan meemaken.
Spiegelbeeld
Price: Free! Words: 4,710. Language: Dutch. Published: May 16, 2016. Categories: Fiction » Thriller & suspense » Psychological thriller
Woorden op de spiegel Uitingen van een groeiend gemis? een nooit uitdovend verlangen? of toch iets anders? iets uit…
Wraaktekens
Price: $7.99 USD. Words: 130,380. Language: Dutch. Published: April 25, 2016. Categories: Fiction » Thriller & suspense » Crime thriller
'Wraaktekens’ is een actueel verhaal en toch ook niet. Terrorisme is een vreselijk kwaad, van deze tijd en van alle tijden, gevoed door vele ‘ideologieën’ en ‘godsdiensten’, maar altijd fout. Met ‘Wraaktekens’ start een zoektocht naar de daders van onverklaarbare misdaden tegen onschuldige burgers.
Off the grid
Price: $1.99 USD. Words: 9,970. Language: Dutch. Published: April 4, 2016. Categories: Fiction » Thriller & suspense » General
Kan je vluchten voor 'big brother'? Kan je ontkomen aan 'big data'? Kan je ontsnappen aan 'the grid'?
Cosmic Love
Price: $1.99 USD. Words: 8,320. Language: Dutch. Published: April 4, 2016. Categories: Fiction » Thriller & suspense » General
De nacht brengt vele dingen met zich mee. Liefde, lust, bezoekers, en...
Gevallen Maan - Millésime Sardine 3
Price: $6.99 USD. Words: 112,900. Language: Dutch. Published: December 3, 2015. Categories: Fiction » Thriller & suspense » Crime thriller
Het derde en laatste deel van de Millésime Sardine trilogie, waarin Inspecteur Anne Verelst op zoek gaat naar de finale antwoorden. Ze probeert haar leven weer een stukje op te bouwen, de draad op te pakken bij relaties die bruusk verstoord werden en tracht uit te zoeken wie van haar vrienden nog wel of niet te vertrouwen is.
Dappere Kleine Maan, Millésime Sardine 2
Price: $5.99 USD. Words: 104,490. Language: Dutch. Published: March 29, 2015. Categories: Fiction » Thriller & suspense » Crime thriller
Na de helemaal uit de hand gelopen undercover-operatie in ‘Millésime Sardine’ wordt inspecteur Anne Verelst van de Antwerpse politie het voorwerp van een Intern Onderzoek. Wat is er echt gebeurd op die fatale dag in het appartement? Anne herinnert het zich eerst niet meer. Ze heeft een black-out en kan de harde waarheid niet onder ogen zien.
Vlucht!
Price: $0.99 USD. Words: 9,310. Language: Dutch. Published: February 8, 2015. Categories: Fiction » Thriller & suspense » Action & suspense
Zijn er grenzen aan hoe ver je mag gaan om iemand te redden? Wat als het mis gaat? Moet je dan vluchten? Of is het beter je verantwoordelijkheid onder ogen te zien?
De Klank van Rood
Price: Free! Words: 10,280. Language: Dutch. Published: February 8, 2014. Categories: Fiction » Thriller & suspense » Action & suspense
Wakker worden. Alleen. Verlaten. Ontwaken in een lege wereld. Helemaal leeg. Waar is alles naartoe? Waar is iedereen naartoe?
Like Mijn Update, Bitch!
Price: $2.99 USD. Words: 22,160. Language: Dutch. Published: October 31, 2013. Categories: Fiction » Thriller & suspense » General
Facebook, Twitter, Googleplus, LinkedIn, Wordfeud, Instagram, ... Vraag: kan een social media verslaving je hele leven overnemen? Antwoord: ja. Vraag: hoever kan dit gaan? Te ver? Veel te ver? Antwoord: ...
Infinity Alley
Price: $0.99 USD. Words: 7,690. Language: English. Published: August 27, 2013. Categories: Fiction » Thriller & suspense » Psychological thriller
Merk je het als je gevangen zit in de ratrace van het leven? Als de keuzes die je gemaakt hebt, je dreigen te verstikken en er geen uitweg meer mogelijk lijkt? Kan je vluchten uit de tredmolen van de continue zoektocht naar beter en meer? Zullen Gerry en Anne het feestje bereiken waarop ze uitgenodigd zijn? Of haalt hun eigen leven hen in?
Niemand mag het weten...
Price: $0.99 USD. Words: 5,700. Language: Dutch. Published: March 18, 2013. Categories: Fiction » Thriller & suspense » General
Een groot geheim. Groter dan enig geheim ooit eerder gedragen door een mens... Moet Dave het delen? Of niet? Heeft het zin? Of niet?
De Bezoekers
Price: $0.99 USD. Words: 10,220. Language: Dutch. Published: February 9, 2013. Categories: Fiction » Science fiction » General, Fiction » Thriller & suspense » General
Vrienden. Op bezoek. Leerlingen, wetenschappers, leergierige medewezens. Niet? Interplanetaire toeristen. Toch? Tot tijdens een vakantie in het mooie Zwitserse bergdorp Vercorin blijkt dat hun vriendelijke en van alle vijandigheid gespeende binnenkomst misschien toch anders zal eindigen...
Bij volle maan...
Price: $0.99 USD. Words: 5,130. Language: Dutch. Published: January 20, 2013. Categories: Fiction » Erotica » General, Fiction » Thriller & suspense » General
Kan het verlangen van een vrouw naar een man zo alles overweldigend worden dat die man echt komt? Kan dit gevoel zo diep wortelen dat de droom werkelijkheid wordt? Beleef het door de ogen van een verlangende vrouw...
Schaduw van mijn Schaduw
Series: Schaduw der schaduwen, Book 2. Price: $4.99 USD. Words: 94,990. Language: Dutch. Published: December 5, 2012. Categories: Fiction » Thriller & suspense » Crime thriller, Fiction » Thriller & suspense » Psychological thriller
Amper zes maanden nadat Antwerpen opgeschrikt werd door de ergste seriemoordenaar uit haar geschiedenis, lijkt alles erop dat het opnieuw begint... Een eerste slachtoffer geeft het startschot voor een vreselijke race tegen de tijd. Een onmogelijke race tegen een spook, tegen een moordenaar die vastberaden is een strak tempo vol te houden.
Met een Beetje Hulp van Facebook...
Price: $4.99 USD. Words: 41,490. Language: Dutch. Published: August 22, 2012. Categories: Fiction » Young adult or teen » Family
Een gezin. Een man, een vrouw. En een kind. Het gezin valt uiteen. Wat doet dat met het kind? Kan de zoon dit alleen aan? Kan hij dit alleen verwerken? Of komt er hulp uit onverwachte hoek?
What Happens in Warth...
Price: $2.99 USD. Words: 19,110. Language: Dutch. Published: April 7, 2012. Categories: Fiction » Thriller & suspense » General, Fiction » Thriller & suspense » Action & suspense
Twintig vrienden op skitrip in Warth - Oostenrijk. Stralend weer, toffe sfeer, perfecte omstandigheden. Geen vuiltje aan de lucht. Het moment om even buiten piste te gaan. Of toch niet? Loert er gevaar? Of loert er redding? Mag dit überhaupt verteld worden? ...
Klasse
Price: $5.99 USD. Words: 87,700. Language: Dutch. Published: February 8, 2012. Categories: Fiction » Romance » General, Fiction » Literature » Plays & Screenplays
Kan liefde alles overwinnen? Is echte liefde sterker dan andere belangen? Of is dat maar een illusie en overwinnen geld, macht en eigenbelang altijd? Zal Danny, een jongen van eenvoudige afkomst het echte geluk vinden? Met Karen, van rijke afkomst en ‘beloofd’ aan Willem. Of zal Danny voor altijd tweede keuze blijven?
Schaduwzijde
Series: Schaduw der schaduwen, Book 1. Price: $4.99 USD. Words: 64,200. Language: Dutch. Published: February 4, 2012. Categories: Fiction » Thriller & suspense » Crime thriller, Fiction » Thriller & suspense » Action & suspense
Antwerpen. Een druilerige zomerdag. Ruw verstoord door een gruwelijke moord. Zoals ze nog nooit gezien hebben in deze Sinjorenstad. Een éénmalig iets? Niet, blijkt snel. De race tegen de klok start. Kan de politie de dader tijdig stoppen? Of zijn de persoonlijke spoken van de rechercheurs een zware hinderpaal in deze haast onmogelijke strijd? Zonder aanknopingspunt.
Verloren Harten
Price: $0.99 USD. Words: 9,260. Language: Dutch. Published: February 1, 2012. Categories: Fiction » Thriller & suspense » Action & suspense, Fiction » Horror » Weird fiction
Andere tijden... Andere mensen... Zijn het nog wel mensen? Is de man, die zo achteloos de schuilplaats van de 'overlevenden' nadert wel een man? Of is hij... De brenger van het kwaad? Het begin van...
28 + 1
Price: $0.99 USD. Words: 4,450. Language: Dutch. Published: February 1, 2012. Categories: Fiction » Thriller & suspense » Psychological thriller, Fiction » Thriller & suspense » Action & suspense
Ben jij bijgelovig? Geloof jij dat een schrikkeldag een reden is om schrik te krijgen? Neen? Lees dan zeker niet verder... Een verhaal over een Schrikkeldag. Geen dag als een ander. FINALIST SCHRIJFWEDSTRIJD 'SCHRIK!' van www.vrouwenthrillers.nl
Tot Het Einde Mijner Dagen
Price: $5.99 USD. Words: 73,010. Language: Dutch. Published: March 14, 2011. Categories: Fiction » Romance » General
Waarom vlucht een volwassen man weg van zijn ogenschijnlijk gelukkig en volmaakt leven ? Welk trauma uit zijn verleden heeft hem dan toch uiteindelijk ingehaald ? En is hij nog te redden ? Wat doet verlies en bedrog met de gevoelens van mensen ? Worden ze overmand door angst, schuld of verlangen ? Of allemaal ?
Geesten, van Hier en Van Hierboven
Price: $5.99 USD. Words: 48,870. Language: Dutch. Published: January 22, 2011. Categories: Fiction » Young adult or teen » Sci-Fi & fantasy
Een bundel met zeven verhalen voor de jeugd, over Ufo's, spoken, geesten, goede en misschien ook minder goeden...
Rood of Groen
Price: $5.99 USD. Words: 115,830. Language: Dutch. Published: November 11, 2010. Categories: Fiction » Thriller & suspense » General
Hoe reageer je als ouder als je kind plots ongevallen kan voorspellen ? Meer nog, als je zoon kan voorspellen of er iemand gaat sterven of enkel blikschade gaat oplopen ? En hoe reageren diverse geheime diensten als ze dit ontdekken ? Opent dit voor hen perspectieven ? Waarschijnlijk wel. Maar kan je je daar als ouder mee verzoenen ? Zeker niet.
De Geest In De Machine
Price: $5.99 USD. Words: 85,110. Language: Dutch. Published: August 10, 2010. Categories: Fiction » Science fiction » General, Fiction » Thriller & suspense » General
Hoe kunnen levens op zo korte tijd zo drastisch verstoord worden ? Hoe kan het dat iemand, duizenden kilometers verwijderd, contact neemt met twee mensen, kwetsbaar, beginnend aan een nieuw leven, geconfronteerd met de lelijke overblijfselen van een vorig leven ? Hoe kan hij weten wat er in hun leven gebeurt en hen hierbij helpen ? Is er iets meer dan hetgeen we denken te weten ?
Meriumbe, De Deur Naar Het Anders
Series: Meriumbe, Book 2. Price: $5.99 USD. Words: 75,060. Language: Dutch. Published: August 8, 2010. Categories: Fiction » Fantasy » General
Wat gebeurt er als goden zich onkwetsbaar wanen? Als duistere machten misbruik maken van deze hoogmoed en hen in de val van hun grote narcisme laten lopen? Volg hen mee op reis door vele parallelle werelden in dit tweede deel van de Meriumbe Trilogie.
Meriumbe, De Vlucht Van Het Heilig Vuur
Series: Meriumbe, Book 1. Price: $5.99 USD. Words: 111,210. Language: Dutch. Published: August 8, 2010. Categories: Fiction » Fantasy » General
In een wereld, soms gelijkaardig aan de onze in vroegere tijden, maar soms ook helemaal anders, regeerden de goden over alle levende wezens en brachten met hun wijsheid en macht vrede en voorspoed in alle werelden. Deze goden lieten zich echter door duistere invloeden op het slechte pad geleiden en verdwenen door “de deur” naar andere werelden.
Nonkel Frans
Price: $0.99 USD. Words: 7,060. Language: Dutch. Published: August 8, 2010. Categories: Fiction » Children’s books » Fiction, Fiction » Young adult or teen » Family
De zoveelste nieuwe vrijer van mama biedt zich aan. De zoveelste ontgoocheling op rij. Wat als een jongen alleen zijn echte vader terug wil? Aan welke normen moet elke nieuwe kandidaat dan voldoen? Is dat haalbaar?
U.F.O.'s ?
Price: $0.99 USD. Words: 6,850. Language: Dutch. Published: August 8, 2010. Categories: Fiction » Young adult or teen » Sci-Fi & fantasy, Fiction » Science fiction » General
Bestaan ze echt ? Of zijn het enkel dromen, fantasieën van kinderen en science fiction freaks ? Er zijn in elk geval voor en tegenstanders, believers en non-believers. En zij die ze al gezien hebben...
Chewwie
Price: $5.99 USD. Words: 106,180. Language: Dutch. Published: August 7, 2010. Categories: Fiction » Fantasy » General, Fiction » Thriller & suspense » General
Neemt je verbeelding een loopje met jou als je vreemde, volledig behaarde wezens rond jou ziet rijden ? Of bestaan ze echt ? Erger nog, doen ze dingen die het daglicht niet mogen zien ? Ben je gek aan het worden ? Of blijkt het toch allemaal echt te zijn als de mensen rond jou het slachtoffer worden van de gruwelijke activiteiten van deze vreemde wezens ?
Coma
Price: $2.99 USD. Words: 7,620. Language: Dutch. Published: August 7, 2010. Categories: Fiction » Thriller & suspense » General
Slachtoffer van bruut en zinloos geweld valt Stijn in een diepe coma. Maar: alleen hij weet dat hij in een coma ligt. Zijn omgeving denkt dat hij dood is. Zal hij nog op tijd een teken van leven kunnen geven ?
De Geest Van De Kwacht
Price: $0.99 USD. Words: 7,100. Language: Dutch. Published: August 7, 2010. Categories: Fiction » Young adult or teen » Adventure
Een boswachter die gedood wordt door stropers, vindt hij rust ? Waar hangt hij de rest van zijn tijd op deze wereld rond? Op de Kwacht ?
"Erving"
Price: $0.99 USD. Words: 7,030. Language: Dutch. Published: August 7, 2010. Categories: Fiction » Young adult or teen » Adventure
Op de stranden van onze kust worden elke jaar heel veel leuke dingen gevonden. Soms geld, soms sieraden. Soms ook historische voorwerpen. En soms zelfs heel speciale voorwerpen, die een veel grotere betekenis hebben dan iemand had kunnen vermoeden. De jaarlijkse vakantie aan zee krijgt plots een heel andere betekenis...
Het Masker Van Pwho
Price: $0.99 USD. Words: 6,940. Language: Dutch. Published: August 7, 2010. Categories: Fiction » Young adult or teen » Adventure
In het Africa Museum hangen talloze maskers, als stille getuigen van wat er in dit prachtige land allemaal gebeurd is. Of zijn ze niet altijd even stil?
Robot Op Mars
Price: $0.99 USD. Words: 6,880. Language: Dutch. Published: August 7, 2010. Categories: Fiction » Science fiction » General
Wat gebeurt er als je, ver van je thuisplaneet Aarde, in een kolonie op Mars woont en er plots een niet geïdentificeerd, en mogelijks vijandig ruimteschip opduikt vanaf een naburige planeet? Heb je dan nog een kans?
Het Boekenbeurs Monster
Price: $0.99 USD. Words: 7,040. Language: Dutch. Published: August 7, 2010. Categories: Fiction » Children’s books » Fiction
Lopen er alleen maar mensen rond op de boekenbeurs of ook nog iets anders? Zijn het alleen maar lezers en uitgevers of ook nog iemand anders? Wie houdt al die bezoekers in de gaten? Jaar na jaar, dag na dag?
Dag, Oude Bekende - Het E-XX virus.
Price: $2.99 USD. Words: 19,550. Language: Dutch. Published: August 7, 2010. Categories: Fiction » Thriller & suspense » General
Is het normaal dat je mensen die al lang dood zijn overal terugziet? Is dat het onverwerkte verlies om hun heengaan ? Te veel stress op het werk ? Of iets anders... Andi ondervindt het aan den lijve en vecht er tegen. Een haalbare strijd?
Praat Niet Met Je Mond Vol...
Price: $5.99 USD. Words: 59,700. Language: Dutch. Published: July 31, 2010. Categories: Fiction » Historical » General
Hoe kan iemand een leven lang een gruwelijk verhaal verborgen houden? Voor haar omgeving en voor haarzelf. Om totaal onverwacht, voor haarzelf en iedereen rond haar, naar buiten te barsten, de vreselijke waarheid onstuitbaar naar buiten wringend. Het verhaal van een integere, maar diep gekwetste vrouw, zoekend naar evenwicht tussen haar verleden en het heden.
De Eenzame Weg Naar De Hel...
Price: $5.99 USD. Words: 62,420. Language: Dutch. Published: July 30, 2010. Categories: Fiction » Thriller & suspense » General
Jake leidde een woelig leven. Een leven dat hem voert langs onmogelijke liefdes, drugsmaffia in de Verenigde Staten, verslavingen in Parijs en uiteindelijk rust op de Caraiben. Of toch niet? Vindt hij de rust die hij verdient of herhaalt de wrede geschiedenis zich ?