S.J Abbo

Biography

S.J.Abbo je pseudonim (književno ime) ove autorice.
Piše knjige za mlada i one koji se tako osećaju, sa velikom dozom romantike i humora u njima. San joj je da jednog dana prevede svoje radove na Engleski jezik, a još veći onaj da jednom u budućnosti svoju knjigu uzme u ruke, prelista i pomiriše. (Svi ljubitelji papirne knjige znaju o čemu priča)
Rođena u jednoj zemlji, provela svoje detinjstvo i mladost u drugoj, a zatim vođena srcem poput junakinja o kojima piše, ostavila iza sebe poznata svetla velegrada i otišla u treću po redu zemlju na brdovitom Balkanu.
Sada živi u jednom malom mestu sa svojim suprugom i troje predivne dečice i pokušava da slobodno vreme kojeg ima jako malo, iskoristi za čitanje koje joj je ujedno i prva ljubav, a zatim i za pisanje.
Planira da nastavi sa čitanjem i pisanjem dok joj oči i ruke funkcionišu, a posle da se prebaci na audioknjige i diktiranje svojih misli drugima...

Where to find S.J Abbo online


Videos

Samo Budi Tu
Trailer za knjigu "Samo Budi Tu"

Books

AURORA Koltova svetlost
Price: Free! Words: 125,810. Language: Serbian. Published: March 11, 2017. Categories: Fiction » Romance » New adult, Fiction » Coming of age
U zamračenoj sobi ispred ekrana, prepoznali su ono što im je bilo potrebno- Ljubav. U zamračenom klubu ispred kaveza pronašli su ono što im je nedostajalo- Jedno drugo. Jedino što im stoji na putu su tvrdoglavost i nepoverenje. Kako će završiti najvažniji meč u njihovim životima?
Samo Budi Tu
Price: Free! Words: 96,390. Language: Serbo-Croatian. Published: October 22, 2016. Categories: Fiction » Young adult or teen » Romance, Fiction » Coming of age
Topao i duhovit roman o zacelivanju rana iz prošlosti, porodici i prijateljstvu, začinjen sa malo akcije i ljubavnom pričom koja će vam usne razvući u veliki osmeh ali i opasno zacrveneti obraze.

S.J Abbo's tag cloud