Moroşanu Adrian, Sr

Biography

Încă nu știu dacă sunt simplu sau complicat, bun sau rău, dar de considerat, mă consider o persoană bună. Îmi place să cred că sunt mereu sincer pentru că urăsc minciuna, chiar dacă uneori mă folosesc și eu de ea. Vedeți, chiar sunt sincer. M-am născut în 1994, în dimineața zilei de 23 mai. Am crescut într-un oraș pe care-l iubesc enorm: Timișoara. Mă doare să spun asta, dar din ce văd că se întamplă acum cu tinerii, cred căgenerația mea a fost printre ultimele care s-au mai bucurat cu adevărat de simplitatea unei copilării. În loc de Iphone am avut cheia la gât, PlayStation era în spatele blocului sau în parcul din cartier unde mergeam de fiecare dată teafăr și mă întorceam cu minim o vânătaie. Mama nu-mi dătea sms sau mesaj pe Facebook, mă striga pe geam să vin la masă, iar eu îi spuneam că nu mi-e foame deși-mi era, doar că eu voiam să mai stau afară. În liceul am studiat electronică și telecomunicații, iar acum la facultate studiez psihologia. Pe lângă pasiunea pentru scris, mai sunt pasionat de gadgeturi și de fotografie. Am scris multe lucruri de-a lungul timpului, unele texte încă le mai am, altele au dispărut sau le-am dat foc... da mai am obiceiul acesta deși nu sunt piroman. La începutul anului 2018, de ziua îndrăgostiților, am lansat prima mea carte, un roman de dragoste erotic, care până în momentul în care am scris asta, a cucerit peste 5.000 de suflete. Acest lucru bineînțeles că mă face extrem de mândru și de fericit. Urmează multe suprize, momentan sunt la început și sper ca pasiunea mea pentru scris să mă facă să scriu lucruri care să ajungă în sufletele voastre.

Where to find Moroşanu Adrian, Sr online


Where to buy in print


Books

Midnight Thoughts 12 P.M.
Price: $4.99 USD. Words: 50,600. Language: Commonwealth English. Published: November 6, 2018. Categories: Fiction » Romance » Erotic
A true love will always leave a story behind, either with or without ending. Here you will find a love that, though it did not last long, will last forever in the soul. It took you from agony to ecstasy and from sadness to happiness, almost as it did to them, the characters who gave life to this story. Yes, it is a real love story, happening between two young people.
Gânduri la miezul nopții 12 P.M.
Price: $4.98 USD. Words: 55,370. Language: Romanian. Published: April 24, 2018. Categories: Fiction » Romance » Erotic
Un roman de dragoste erotic, incitant și scris cu multă pasiune. Această carte descrie povestea de dragoste a doi tineri din zilele noastre pe nume Dani și Flavia. Aceștia s-au cunoscut prea devreme cât să poată forma un cuplu, însă destinul a reușit să le intersecteze drumurile de câteva ori de-a lungul anilor.

Moroşanu Adrian, Sr's tag cloud

deep thoughts    dirty thoughts    erotic    erotic book    fantasy erotic    ganduri    gelozie    iubire    love    love thoughts    orgoliu    pasiune    relatie    relationship    sex    sex thoughts    thoughts