Ben Adriaanse

Biography

Ben Adriaanse is medisch uitgever en journalist en daarnaast prijswinnend schrijver van korte literaire en genreverhalen. Zijn verhalen zijn gepubliceerd in onder andere dagblad Trouw, de bundels 'Vreemde Verwantschap' (uitgeverij Kok) en 'Grenzeloze fantasie' (uitgeverij Books of Fantasy) en het literaire tijdschrift Azra Magazine. Hij was winnaar van de Fantastels Verhalenwedstrijd 2015 en behaalde de 2e/3e plaats in de Grote Lowlands Schrijfwedstrijd die meer dan 500 inzendingen telde. Ook won hij de eerste EdgeZero Award (2015).

Books

De aardappelen van Clingemans & Co
Price: Free! Words: 12,960. Language: Dutch. Published: April 17, 2016. Categories: Fiction » Science fiction » General, Fiction » Visionary & metaphysical
Het raadselachtige bedrijf Clingemans & Co BV doet zich onschuldiger voor dan het is. Een nieuwe werknemer gaat op onderzoek uit en doet een schokkende ontdekking, waarbij zijn overleden dochtertje een onvermoede rol speelt. Dit spannende en originele sciencefictionverhaal vol humor was de winnaar van Fantastels Verhalenwedstrijd 2015. Daarnaast won het de EdgeZero Award 2015.

Ben Adriaanse's tag cloud