Clement Roorda

Biography

Clement Roorda (1964) schrijft al zolang als hij zich kan heugen, maar debuteerde pas in 2005 met 'de Tovenaar'. In 2010 verscheen het vervolg 'de Ziener' en de verhalenbundel 'fantastische liefdesverhalen'. Zijn verhalen zijn gepubliceeerd in 'Pure Fantasy' en 'Pure Thrillers'.
Hij werkt, naast het schrijven, in de gezondheidszorg, een bron van die emoties waar het echt om gaat in het leven: leren, houden van, afscheid nemen en toch gelukkig zijn.
Boeken

Where to find Clement Roorda online

Where to buy in print

Books

Planeet Aarde
Price: $6.60 USD. Words: 100,770. Language: Dutch. Published: April 18, 2023 . Categories: Fiction » Science fiction » Apocalyptic
Een man wordt wakker in een ziekenhuis. Hij heeft geen idee wie en waar hij is, wel ziet hij dat hij de enige nog levende mens op aarde is. Vertwijfeld besluit hij te gaan zwerven. Uiteindelijk ontdekt hij zijn geschiedenis en realiseert zich dan dat het leven geen zin meer heeft.Twee en een half jaar later landen buitenaardsen op aarde. Zij gaan op onderzoek en komen achter de waarheid.
de God
Price: $6.60 USD. Words: 74,970. Language: Dutch. Published: May 12, 2022 . Categories: Fiction » Fantasy » Epic, Fiction » Fantasy » Historical
Er zijn tweehonderdvijftig jaar verstreken sinds het verdwijnen van Bodo, de held die vrede bracht in Anthune en Ustahs. De rechtvaardige samenleving die hij voor ogen had is er niet gekomen, integendeel: zijn gedachtengoed wordt misbruikt door de huidige machthebbers. Maar dan neemt de geschiedenis een onverwachte wending.
Het Kamper Treintje is jarig
Price: Free! Words: 1,530. Language: Dutch. Published: January 6, 2016 . Categories: Fiction » Children’s books » Activity Books
Het Kamper Treintje bestaat 150 jaar en dat moet gevierd worden. Maar hoe? Dit samen vieren met zijn familie, dat zou mooi zijn. Maar zijn ooms willen niet komen. Gelukkig wil een voorname blauwe trein hem helpen?
Het Kamper Treintje en de boze treinmeneer
Price: Free! Words: 1,280. Language: Dutch. Published: March 21, 2012 . Categories: Fiction » Children’s books » Trains
Het Kamper Treintje brengt hele belangrijke passagiers naar Kampen. Ze praten over de toekomst. Dan hoort hij dat hij nooit meer rijden zal. Hij schrikt en gaat er vandoor. Maar als hij later vertelt waar hij bang voor is valt het allemaal gelukkig toch nog mee.
Het kamper treintje en het circus
Price: Free! Words: 1,090. Language: Dutch. Published: March 21, 2012 . Categories: Fiction » Children’s books » Trains
Het circus komt naar Kampen maar er is geen plek. Gelukkig weet het treintje raad en kan de voorstelling toch door gaan. En voelt het Kamper Treintje zich even een echte circustrein.
Het Kamper Treintje
Price: Free! Words: 1,090. Language: Dutch. Published: March 19, 2012 . Categories: Fiction » Children’s books » Trains
Het Kamper Treintje rijdt elke dag van Kampen naar Zwolle en weer terug. Hij wil wel eens wat meer van de wereld zien. Als op een dag de wissel niet goed staat gaat hij er dan ook vandoor. Maar dat valt tegen. Gelukkig vindt hij de weg naar huis weer terug.
Fantastische liefdesverhalen
Price: $4.99 USD. Words: 38,340. Language: Dutch. Published: January 1, 2012 . Categories: Fiction » Fantasy » Short stories
Een bundel korte verhalen die uiteindelijk allemaal over de liefde gaan
De Ziener
Price: $6.60 USD. Words: 107,600. Language: Dutch. Published: December 31, 2011 . Categories: Fiction » Fantasy » Epic
Het prachtige vervolg op 'de Tovenaar': het verhaal van de zoektocht van een dochter naar haar vader, een man die oorlog wil voorkomen en alle intriges die daar het gevolg van zijn.
De Tovenaar
Price: $6.60 USD. Words: 106,720. Language: Dutch. Published: December 28, 2011 . Categories: Fiction » Fantasy » Epic
Het verhaal van een man die tegen zijn zin in betrokken wordt in een oorlog tegen het kwaad. Een strijd die hem alles zal kosten: zijn familie, zijn liefde, zijn zekerheid en geloof. Of vindt hij dat juist terug?

Clement Roorda's tag cloud