Cristina Alina Naftanaila

Biography

Cristina Alina Naftanaila s-a nascut la data de 25 august 1972 intr-un mic oras de munte, Campulung Muscel din judetul Arges.
A fost singurul copil al parintilor sai, Domnica si Gheorghe – Ioan.
Inca din scoala primara a manifestat talent la scris, limba romana fiind disciplina pe care a iubit-o cel mai mult, alaturi de geografie si desen.
Pana la varsta 20 de ani a locuit in vestul tarii , la Timisoara, unde a absolvit Liceul Economic si de Drept Administrativ. După aceasta varsta s-a mutat in orașul Câmpulung Muscel unde s-a inscris in anul 2002 la Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Contabilitate si Finante, pe care a absolvit-o in anul 2006.
Din dorinta de a evolua pe plan profesional, si-a continuat studiile, absolvind in anul 2008 studiile universitare de masterat Contabilitate si managementul afacerilor, iar in anul 2011 a obtinut diploma de Doctor, in domeniul Finante, parcurgând studiile doctorale la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Facultatea de Stiinte economice.
In prezent este lector universitar doctor la Facultatea de Stiinte economice din Campulung Muscel unde desfasoara activitati didactice specifice procesului de invatare si evaluare din sistemul universitar, în domeniul finanțe și participă la activitati extrascolare educative si artistice.
A publicat trei cărți în domeniul finante si numeroase articole in reviste de specialitate.
Cristina a reusit ca alaturi de sotul sau sa-si implineasca visul de a deveni mama, adoptand in anul 2013 un baietel.

Where to find Cristina Alina Naftanaila online


Where to buy in print


Books

Adoptia - Un act de iubire
Price: $7.20 USD. Words: 32,980. Language: Romanian. Published: December 27, 2016 and represented by LETRAS. Categories: Nonfiction » Psychology » Applied psychology, Nonfiction » Parenting » Adoption
Cartea Adoptia –un act de iubire se doreste a fi un ghid practic care sa raspunda viitorilor parinti unor intrebări legate de procesul de adoptie. Cristina Alina Naftanaila descrie, prin exemple concrete, cum se construieste relatia cu un copil adoptat si a inclus idei originale desprinse din experienta proprie, de mama adoptiva.

Cristina Alina Naftanaila's tag cloud