Ethel McGrawry

Biography

Ethel McGrawry zocht, maar vond nergens vrouwvriendelijke erotiek. Ze klom dan maar zelf in de pen en begon te schrijven, honderden en honderden bladzijden die ze naar tal van uitgevers stuurde. De reacties waren lovend en aanmoedigend, maar telkens kwam de bemerking dat ze moest herlezen, schrappen en puntiger maken. Jarenlang liet ze haar manuscript ontgoocheld liggen, tot ze deze raad dan toch ter harte nam. Resultaat is dit boek dat vrouwen eindelijk verfijnde erotiek op maat geeft.

Where to find Ethel McGrawry online


Where to buy in print


Books

Gewenste intimiteiten
Price: $8.99 USD. Words: 103,850. Language: Dutch. Published: February 13, 2013 by De Scriptomanen. Categories: Fiction » Erotica » Women's Erotica
Weg met de platte porno, hier komen gewenste intimiteiten in een zinderende vrouwvriendelijke erotische roman van Ethel McGrawry! Pas zes jaar oud was de kleine Ethel toen ze haar vader Robert in de slaapkamer bezig zag met haar schooljuf Judy. Toen besefte ze nog niet wat zich daar afspeelde, en evenmin waarom haar moeder Elisabeth niet meer thuis woonde... Een pareltje van vrouwelijke erotiek!

Ethel McGrawry's tag cloud