Evi Parker

Biography

Evi Parker woont in een klein dorp in Friesland. Ze is een vrouw met een overactieve fantasie, een doorsnee computer en een blinde vastberadenheid om dromen op (digitaal) papier te zetten.
Ze is geen achttien meer, maar ze hoeft voorlopig ook nog niet naar het bejaardentehuis.
Evi houdt van alle dieren, behalve de agressieve steekmuggen die haar in de zomer klieren als ze een briljante passage probeert te schrijven. (Die steekmuggen zijn dan ook de oorzaak dat ze nog niet die ene passage heeft geschreven waardoor de hele wereld haar naam kent.) Aan haar vrienden zal het in ieder geval niet liggen, want die zijn goud waard, wat ze heeft ontdekt bij het uitkomen van haar eerste novelle Handelswaar.
Dank, en veel liefs, Evi.

Smashwords Interview

Wat lees je voor je plezier? / What do you read for pleasure?
Ik lees alleen maar voor mijn plezier. Er is geen andere manier om te lezen. Bij elkaar gevoegde letters die samen een woord vormen, geven me plezier.

I only read for pleasure. There is no other way to read. Seeing letters strung together to form a word, gives me pleasure.
Wat inspireert je om elke dag uit je bed te komen? / What inspires you to get out of bed each day?
De haan van de buren. Het verhipte beest maakt mijn hond wakker, waarna die begint te blaffen, wat mijn paarden wakker maakt die dan beginnen te stampen zodat ik ze kom voeren.
Stelletje klieren.

The rooster of the neighbours. The damn animal wakes my dog, who starts barking which wakes my horses who start stomping, demanding I feed them.
Damn nuisance.
Read more of this interview.

Series

Wolfhartserie
Weerwolven leven in ons midden. Ze hebben een huis, een baan en hobby's, net zoals jij en ik. En ze hebben behoefte aan liefde. Maar hoe herken je die ene voor wie je niet hoeft te verbergen wie en wat je bent? Die ene die het leven de moeite waard maakt?
Ivoren Hart
Price: $4.99 USD.
Warm Hart
Price: $5.00 USD.
Vrij Hart
Price: $5.00 USD.
Vrolijk Hart
Price: Free!
Ontheemd Hart
Price: $4.99 USD.

Books

Ontheemd Hart
Series: Wolfhartserie. Price: $4.99 USD. Words: 107,820. Language: Dutch. Published: May 31, 2019 . Categories: Fiction » Romance » Paranormal » General, Fiction » Fantasy » Urban
Noa is op de vlucht voor haar ouders die haar liefdeloos opvoedden. Toch willen ze haar zelfs jaren later niet laten gaan. Stefan verlaat het leger om haar te helpen uitzoeken wat haar zo uniek maakt. Maar ze is niet alleen uniek voor haar ouders, ze is ook uniek voor hem. Dat zegt nogal wat, want als weerwolf is zijn standaard hoog.
Vrij Hart
Series: Wolfhartserie, Boek 3. Price: $5.00 USD. Words: 134,330. Language: Dutch. Published: July 1, 2017 . Categories: Fiction » Fantasy » Paranormal, Fiction » Romance » Paranormal » General
In haar visioen verandert Greham in een wolf, maar dat kan onmogelijk waar zijn. Want weerwolven bestaan niet. En ze mag niet verliefd op hem worden, want hij wil geen vrouw in zijn leven. Maar niets is wat het lijkt en niets gaat zoals zij het wil. Want ze verliest haar hart, en daarna haar leven.
Handelswaar
Price: $0.99 USD. Words: 22,300. Language: Dutch. Published: December 26, 2015 . Categories: Fiction » Romance » Short stories, Fiction » Erotica » Contemporary
Het enige wat de advocate Dena wil, na het winnen van een langdurige zaak, is naar huis gaan en slapen. Maar haar baas heeft andere plannen. Hij gooit Flynn voor haar voeten. Een man, meer aantrekkelijk dan goed voor hem is. Aanvankelijk geniet ze van Flynns gezelschap. Tot ze er achter komt dat hij niet bij haar wil zijn, maar dat hij moet.
Warm Hart
Series: Wolfhartserie, Boek 2. Price: $5.00 USD. Words: 92,260. Language: Dutch. Published: March 9, 2015 . Categories: Fiction » Romance » Paranormal » General, Fiction » Fantasy » Paranormal
Catrin heeft de gave om met dieren te praten. Maar de wolf die ze uit een val redt, is als geen enkel ander dier dat ze ooit is tegengekomen. Hij is meer, veel meer dan alleen een wolf.
Reis van de Ziel
Price: $0.99 USD. Words: 13,380. Language: Dutch. Published: August 21, 2014 . Categories: Fiction » Fantasy » Paranormal, Fiction » Romance » Paranormal » General
Jade reist al haar hele leven via de leylijnen naar limbo, maar ze had nooit verwacht dat ze daar haar zielsverwant zou vinden. Hun liefde lijkt gedoemd, want hij is dood en zij is nog volop in leven. Maar hoort hij wel in limbo thuis?
Ivoren Hart
Series: Wolfhartserie, Boek 1. Price: $4.99 USD. Words: 125,720. Language: Dutch. Published: March 7, 2014 . Categories: Fiction » Romance » Paranormal » General, Fiction » Fantasy » Urban
Quirina heeft haar ouders op vroege leeftijd verloren. Om zichzelf te beschermen heeft ze zich emotioneel afgesloten. Dit heeft ze zo effectief gedaan, dat ze zichzelf van bruggen af moet gooien om nog iets te kunnen voelen. Maar dan ontmoet ze Medard. Door hem wordt ze geïntroduceerd in de wereld van emotie terwijl hij tegelijkertijd de deur naar de wereld van de weerwolven voor haar open zet.
Vrolijk Hart
Series: Wolfhartserie, Serie teaser. Price: Free! Words: 8,190. Language: Dutch. Published: December 8, 2013 . Categories: Fiction » Romance » Paranormal » General, Fiction » Fantasy » Urban
(5.00 from 2 reviews)
Joy is vrolijk, optimistisch en heeft een gouden hart. Luuk is humeurig, chagrijnig en op de grens van zijn zelfcontrole. Hij is een gevaar voor zijn omgeving en het laatste wat hij wil, is Joy in gevaar brengen. Maar laat Joy haar afschrikken door Luuk zijn onvriendelijke gedrag? Of door het feit dat hij helemaal niet menselijk is?

Smashwords book reviews by Evi Parker

  • Shapeshifter Werewolf Romance: Bring Her Wolf (Free, Freebie, Erotica, Consensual Rough Sex) on Dec. 10, 2013

    Liked it. Nice and hot with a happy ending.
  • A Date in History on March 21, 2014

    I did not care much for the writing style in the beginning, but that definitely improved as the story came along. At that point I was unable to put the book away. All the 'he said's' and 'she said's' were a little annoying and unnecessary. When you put the focus on Darcy or Ethan, I know that is the one who is speaking. Apart from that, I really liked the storyline, the buildup of the romance and the clever way the story comes together. It is definitely worth the read. I would love to read more.