G. Eris

Biography

Az írónő életteli, könnyed és szórakoztatóan bölcs történetekkel vidítja fel olvasóit. Karakterei velünk, és bennünk élnek, ezért sorsuk alakulása izgalmas kalanddá válik számunkra. Megmutatja a kudarcok és csalódások szerepét életünkben, miszerint általuk érettebbé válunk, és képesek leszünk valódi sikerek elérésére és valódi érzelmek felismerésére.

Where to find G. Eris online

Facebook: Facebook profile

Books

Párizs aranya
Price: $2.99 USD. Words: 56,530. Language: Hungarian. Published: February 28, 2014. Categories: Fiction » Romance » Historical, Fiction » Romance » General
Odett, a fiatal főhősnő, 1910-es években írt, hányatott sorsú naplója 1968-ban véletlenül előkerül Hollandiában. A naplóban, a Belle Epoque Párizsának színes világa elevenedik meg, egy kalandos nyomozás történetén keresztül, amely a porosz-francia háború aranytartalékának ered a nyomába.
A Kastov kristály
Price: $2.99 USD. Words: 46,000. Language: Hungarian. Published: April 9, 2013. Categories: Fiction » Romance » General, Fiction » Romance » Contemporary
Adam 32 éves, amikor elveszíti állását, megalázza barátnője, és olyanok győzedelmeskednek felette, akiket mélyen megvet. Ez a törés próbára teszi személyiségének erejét. A sors, vagy a véletlen Gertinába vezeti, és itt indul el azon események láncolata, melyek gyökeresen megváltoztatják az életét.

G. Eris' tag cloud