Georgiana Emilia Ionita

Biography

Georgiana Emilia Ionita este asistenta medicala si este pasionata de ezoterism si medicina alternativa. Lucreaza de 10 ani in domeniul medical fapt ce a adus-o mai aproape de intelegerea oamenilor, a emotiilor si a durerilor lor.

A urmat mai multe cursuri ezoterice sau de medicina alternativa, printre care amintim: Reiki, Cristaloterapie, Teraparie cu ingeri, Ordinul lui Iisus, Ordinul lui Zalmoxis .

Din dorinta de a le aduce mangaiere si vindecare oamenilor, Georgiana Emilia Ionita a creat pagina de facebook O mantra pe zi, o pagina cu afirmatii pozitive.

Autoarea acestei carti a raspuns afirmativ membrilor paginii la cerinta de a avea o carte pe care s-o citeasca, cu acelasi continut ca si pagina .

Asa a luat nastere cartea O mantra pe zi.

Where to find Georgiana Emilia Ionita online

Facebook: Facebook profile

Books

O mantra pe zi
Price: $4.99 USD. Words: 2,260. Language: Romanian. Published: August 22, 2019 and represented by LETRAS. Categories: Nonfiction » Self-improvement » Motivation & inspiration, Nonfiction » Health, wellbeing, & medicine » Healing
O mantra pe zi este o carte de afirmatii pozitive puternice care te poate ajuta in viata de zi cu zi. Mantra este un cuvant din sanscrita care desemneaza o formula sacra, cu valoare magica si educativa in unele practici si religii orientale. Pentru noi, europenii, o mantra este o afirmatie. Aceasta afirmatie poate fi un instrument puternic, atunci cand o intelegi si o simti cu toata fiinta ta.

Georgiana Emilia Ionita's tag cloud