Gerd Goris

Biography

Gerd Goris (1986) ontdekte het plezier van het schrijven toen hij in zijn kinderjaren avonturenverhalen verzon en deze met behulp van een ouderwetse typemachine op papier zette. Grote namen als JRR Tolkien en Raymond E. Feist wakkerden zijn literaire verbeelding aan. Momenteel is schrijven Gerds geliefkoosde hobby. Hij beleeft er enorm veel plezier aan en haalt er ook vaak kracht uit. Met zijn debuut Goedzo en de Zoeker hoopt hij lezers een verhaal te schenken dat boeit, ontspant en plezier of troost biedt voor wie zoekt.

Smashwords Interview

Wie is Gerd Goris? Vertel eens wat over jezelf.
Ik ben teeltmedewerker van beroep. Het oogsten en sorteren van tomaten behoort tot mijn werk. Ik ben getrouwd en vader van een flinke dochter.
In mijn kindertijd al had ik een levendige fantasie. Toen ik naar de middelbare school ging, las ik graag verbeeldingrijke verhalen in de genres fantasy en sciencefiction. Het in handen houden van een eigen boek was altijd een droom, die in een stroomversnelling kwam na de deelname aan een schrijfwedstrijd met een vriend, die we samen gewonnen hebben. Daarna werd en bleef het schrijven een uitlaatklep en een energiebron.
Wat is jouw drijfveer om te schrijven?
Ik hou ervan om mensen mee te nemen in een verhaal, waarbij ze even kunnen ontsnappen aan de dagdagelijkse zorgen. Humor vind ik daarbij belangrijk. Op een dieper niveau wil ik er ook een hoopvolle en bemoedigende boodschap in leggen.
Read more of this interview.

Where to find Gerd Goris online

Books

Goedzo en de zoeker
Price: $5.99 USD. Words: 62,770. Language: Dutch. Published: January 23, 2023 by Uitgeverij Macc. Categories: Fiction » Fantasy » Epic
De eenvoudige huisknecht Goedzo krijgt van zijn meester de opdracht om naar Zonnaven te reizen en daar zo snel mogelijk met de koning te spreken. De reis blijkt echter zeer gevaarlijk te zijn. Een bende criminelen zit achter hem aan en hulp moet uit een onverwachte hoek komen. Het toeval wilt dat hij achter een vreselijk plan komt dat het gehele koninkrijk naar de rand van de afgrond kan brengen.

Gerd Goris' tag cloud

adventure    draak    dragon    dragon fantasy    epic adventure    epic fantasy    evil magician    fantasy    mage    magic