Iris Pinson

Biography

Ik ben schrijfster van erotische liefdesdrama's (fictie). Mijn romans bevatten ongecompliceerde verhalen voor 's middags op de bank als het regent of bij mooi weer op het strand.

Smashwords Interview

Hoe zou je “Als je Alleen…” omschrijven voor iemand die het boek niet kent?
“Als je Alleen…” gaat over het levensverhaal van een vrouw die afstand neemt van haar afkomst en een succesvolle carrière doorloopt. Een gegeven waar iedere ambitieuze vrouw van droomt. Maar wat is de definitie van een succesvolle carrière? Welke offers moet je brengen om de top te bereiken. Het zijn sterke benen die de weelde kunnen dragen. Wanneer komt de verleiding om de hoek kijken? Kan je die weerstaan of laat je je naar de afgrond leiden. Daar gaat het boek over.
Kan je iets meer over de hoofdpersoon Sonja vertellen?
Sonja gedraagt zich loyaal en creëert het beeld van een hardwerkende vrouw. In de praktijk doen mensen zich vaak anders voor als dat ze zijn. Dit geldt ook voor Sonja en haar hartsvriendin Esmeralda. Hun vriendschap kent gelukkige liefdevolle momenten, maar ook haat en afstandelijkheid.
Sonja is feitelijk een onzekere vrouw die zich stoerder voordoet als dat ze is. Haar omgeving merkt hier niet veel van. Op bepaalde mannen na, die haar schreeuw om aandacht bevredigen voor hun eigen genot.
Read more of this interview.

Where to find Iris Pinson online


Where to buy in print


Books

Als je Alleen...
Price: $12.50 USD. Words: 81,610. Language: Dutch. Published: April 16, 2014. Categories: Fiction » Erotica » Romance, Fiction » Literature » Plays & Screenplays
Erotisch relatiedrama - “Als je alleen...” gaat over de levensloop van een vrouw die afstand neemt van haar afkomst en een succesvolle carrière doorloopt. Sonja Plattel is een zelfstandige vrouw die van jongs af aan heeft geleerd om voor zich zelf op te komen en haar eigen zaken te regelen. Door haar verschijning trekt ze mannen aan die haar aantrekkelijk vinden.

Iris Pinson's tag cloud