Ivan Cairo

Biography

Ivan Cairo (1967) heeft gedurende bijkans twintig jaar zijn sporen verdiend als journalist in Suriname en het Caribisch gebied. Als correspondent en free-lancer levert hij regelmatig zijn bijdrage aan verschillende dagbladen en magazines in onder andere Guyana, Barbados, St. Vincent en de Grenadines en Zuid-Amerika. In augustus 2014 werd hij bekroond met de 'Journalistenprijs 2014'. In 2010 heeft hij onder redactie van de Nederlandse misdaadverslaggever en schrijver Gerlof Leistra samen met een aantal andere internationale schrijvers en journalisten meegewerkt aan het boek ‘Wereld van de misdaad: Standplaats de wereld’.

Books

Fatale Zonden
Price: $0.99 USD. Words: 72,700. Language: Dutch. Published: November 15, 2014. Categories: Fiction » Mystery & detective » General
De Surinaamse politie zit met de handen in het haar wanneer een seriemoordenaar een bloederig spoor door Paramaribo trekt. Als rechercheurs denken de identiteit van de vermoedelijke moordenaar te hebben achterhaald en hem achterna gaan, kan het te laat zijn voor de zestienjarige Aisha Akkal die door de man gevangen wordt gehouden.

Ivan Cairo's tag cloud