Ivana Zecevic

Biography

Ivana Zecevic rodjena je u Beogradu gde je zavrsila srpski jezik i knjizevnost na Filoloskom fakultetu. Radila kao voditelj na RTS–u i na BK televiziji u popularnoj decijoj emisiji Hugo. Narednih par godina radila je kao profesor u srednjim skolama u Beogradu. Autor je knjige Autobiografski tragovi u prozi Laze Lazarevica Cigoja (2010) koja se nalazi u mnogim svetskim bibliotekama. Zivi sa suprugom i sinom u New Yorku.

Where to find Ivana Zecevic online

Books

Mamina maza tatino zlato
Price: $3.99 USD. Words: 1,980. Language: Serbo-Croatian. Published: September 7, 2016. Categories: Fiction » Children’s books » Poetry
Zbirka pesama za decu, uzrasta od 0-7 godina MALI JOVA Gle kako je Jova porastao do krova! Istina je prava zbilja, nije šala! Uf, gde do krova!? čudite se vi. Jeste, jeste, majke mi. Eno naš Jova veći je od kuće! Ali to je kuća našeg malog Žuće.
Dnevnik jedne profesorke
Price: $3.99 USD. Words: 58,160. Language: Serbo-Croatian. Published: September 7, 2016. Categories: Nonfiction » Comics (nonfictional), Nonfiction » Comics (nonfictional)
Knjiga ce vas nasmejati do suza, vratiti u školske klupe, ali i navesti da preispitate sopstveni zivot pitajuci se ima li deo vas samih u liku ove profesorke.

Ivana Zecevic's tag cloud