Jessica van der Spek

Biography

Jessica is orthopedagoog-generalist en gespecialiseerd in het werken met hoogbegaafde kinderen. In haar praktijk Adviesbureau Hoogbegaafdheid Pluspunt onderzoekt en begeleidt ze al ruim twaalf jaar zogenaamde 'dubbel bijzondere' kinderen en hun ouders. Bij dubbel bijzondere kinderen is er sprake van hoogbegaafdheid én een leer- of ontwikkelingsprobleem zoals ADHD, autisme, dyslexie, dyscalculie of faalangst. Naast het werk in de praktijk schrijft ze boeken voor ouders en leerkrachten én voor de kinderen zelf.

Books

Je kunt het!
Price: $2.99 USD. Words: 13,470. Language: Dutch. Published: February 12, 2021 by Uitgeverij Pluspunt. Categories: Nonfiction » Psychology » Anxiety, Nonfiction » Psychology » Stress
Hoogbegaafde kinderen zijn nieuwsgierig en hebben vaak een snelle taalontwikkeling, een goed geheugen en veel interesses. Ze zijn ook vaak perfectionistisch en dit perfectionisme leidt geregeld tot faalangst. Hoe ontstaat faalangst bij hoogbegaafde kinderen en wat kun je thuis en op school doen om te helpen? Een gids voor ouders, leerkrachten en begeleiders.
Stop die pestkop!
Price: $2.99 USD. Words: 8,800. Language: Dutch. Published: December 9, 2020 by Uitgeverij Pluspunt. Categories: Nonfiction » Children's Books » Social Issues / Bullying
Gepest worden is nooit jouw schuld, maar gelukkig zijn er wel wat dingen die je kunt doen om te zorgen dat pesters jou niet meer als slachtoffer zien. Dit boek staat vol tips en trucs om zelfverzekerd over te komen, de juiste hulp in te roepen en… van je af te bijten.

Jessica van der Spek's tag cloud