Mary K. Franklin

Biography

Marieke is een creatieve duizendpoot. Ze zingt, danst en acteert voor haar beroep, ze naait kleren en knutselt van alles en nog wat in elkaar. Daarnaast is ze auteur van meerdere theaterstukken, boeken en korte verhalen.

Where to find Mary K. Franklin online


Where to buy in print


Books

Blinded
Price: $4.95 USD. Words: 61,310. Language: English. Published: September 12, 2016. Categories: Fiction » Women's fiction » General, Fiction » Romance » New adult
When Melissa Andrews walks the fine line between reality and pretend, hers is not the only heart in danger of breaking.
Dooie thee met koekjes
Price: Free! Words: 2,420. Language: Dutch. Published: September 24, 2013. Categories: Fiction » Fantasy » Contemporary
Niet ieder oud dametje is wat ze lijkt. Leonora mag dan overkomen als een lief, bejaard omaatje, haar werkelijkheid is vreemder dan fictie. Ouderdom is relatief, maar de dood evengoed.
Stenenkracht
Price: $0.99 USD. Words: 10,060. Language: Dutch. Published: November 6, 2012. Categories: Fiction » Fantasy » Paranormal, Fiction » Fantasy » Historical
Wanneer de doodzieke Megh haar Voorouders smeekt om haar ongeboren kind niet zonder moeder te laten opgroeien, raakt haar lot zodanig verstrengeld met dat van Catharina, dat ze zonder elkaar het geluk nooit zullen vinden. Het enige dat hen scheidt, is Hunebed-Priester Baroem. En 5000 jaar geschiedenis.

Mary K. Franklin's tag cloud