Mate Grbavac

Biography

Ja sam Mate Grbavac i iz Graba sam pored Ljubuškog. Umjetnik sam i od malena se interesiram za umjetnost, kao dijete sam pisao poeziju, u Ljubuškom sam bio član udruge Alternativna liga, u Sarajevu član grupe Trimis s kojom sam recitovao poeziju i radio performanse, bavio sam se stand up komedijom tri godine, zadnji ostvaraj mi je knjiga: U zagrljaju šutnje i Uspon do samoga sebe, koje sam objavio ovdje na smashwords-u. Inače me zanima umjetnost i duhovnost, istraživanje svoje svijesti i otkrivanje prirode nas ljudi, ostalih bića i tajni ovog svemira što nas okružuje. Imam bachelor Politologije sa Fakulteta Političkih nauka u Sarajevu, studiranje koje sam morao prekinut jer sam dobio nistagmus, jedan poremećaj koji mi je ometao funkcionisanje, mada sada sam uspio sam, svojim trudom uklonit puno simptoma tog poremećaja koji je po medicini neizlječiv. Vjerujem da je bolest tek simptom unutrašnih konflikata i loše karme i mislim da se i po službenoj medicini neizlječive bolesti mogu izliječiti kao što se često i izliječe 'čudesno'. Ljevičar sam i zanima me da dam svoj obol ovom svijetu da ga barem učinim malo ljepšim mjestom svojim postojanjem i djelovanjem. Ako me želite kontaktirati, imate moj facebook profil a i možete mi se javiti na mejl: grbavac.mate3@gmail.com

Where to find Mate Grbavac online

Facebook: Facebook profile

Books

Uspon do samoga sebe
Price: Free! Words: 66,170. Language: English. Published: June 19, 2019. Categories: Fiction » Fantasy » Contemporary
Zbog nenadane bolesti mlada Petra se mora uputiti na veliko putovanje na vrh planine da pronađe lijek za bolest o čijem izlječenju ovisi sudbina cijelog njenog sela. Međutim, to putovanje će joj otkriti nenadane tajne i staviće ju na kušnje i dati joj iskustva koja nikad ne bi mogla ni zamisliti. Ovo je knjiga o jednom putovanju, putovanju jednog čovjeka kroz život do samoga sebe.
U zagrljaju šutnje
Price: Free! Words: 53,950. Language: Croatian. Published: March 22, 2019. Categories: Fiction » Literature » Literary
U zagrljaju šutnje, naslov ove knjige koji upućuje na radnju knjige, a to su stvari koje se svakodnevno događaju oko nas a o kojima se šuti. To su traume silovanja, homoseksualnost, nacionalizam, kriminal upleten u državne institucije, fizičko i psihičko oboljenje, veze ljudi različitih nacionalnosti. Ukoliko vas zanima ona skrivena strana naše svakodnevice, ovo je knjiga za vas.

Mate Grbavac's tag cloud

abuse    crime    duhovnost    gay lesbian    health    nationalism    samospoznaja    znanje