Maureen Van Tongeren

Biography

Maureen van Tongeren werd geboren in Amsterdam waar zij na haar middelbare school begon aan een studie Kunstgeschiedenis en Archeologie. Zij behaalde haar propedeuse, maar ging niet verder in deze richting en kwam na het volgen van een Schoeversopleiding terecht in de financiële wereld. Zwanger van haar eerste zoon, zegde zij zowel Amsterdam als Beursplein 5 vaarwel en verhuisde naar Huizen in ‘t Gooi. Daar woont zij nu nog altijd, samen met haar man en inmiddels twee zoons en is zij, naast haar werk als secretaresse, dagelijks bezig met schrijven.
Vanaf het moment dat Maureen kon lezen – en dat was al op de leeftijd van vier jaar – was een leven zonder boeken ondenkbaar. Zij vindt niets heerlijker dan verdwijnen in een verhaal.

Books

Engelen en Demonen
Price: $2.99 USD. Words: 46,940. Language: Dutch. Published: April 23, 2012. Categories: Fiction » Young adult or teen » Romance, Fiction » Romance » Paranormal
Hoewel Ellen heel bewust gekozen heeft voor een 'normaal' leven, kan zij zich nog steeds niet losmaken van haar gave. Door toedoen van een aantal klasgenoten komt ze in aanraking met de duistere kant van de geestenwereld. Het gevolg is desastreus.
Leugens
Price: $3.99 USD. Words: 55,210. Language: Dutch. Published: April 17, 2012. Categories: Fiction » Romance » Paranormal, Fiction » Young adult or teen » Romance
Er komt een nieuwe jongen bij Ellen in de straat wonen en de politie vraagt haar hulp bij de ontvoering van een baby. Twee zaken die niets met elkaar te maken hebben. Of wel? Ellen krijgt er geen grip op en maakt een vergissing die haar noodlottig wordt. Een door haar gekoesterde droom verandert in een nachtmerrie.
Onzichtbaar
Price: $3.99 USD. Words: 65,450. Language: Dutch. Published: April 16, 2012. Categories: Fiction » Young adult or teen » Romance, Fiction » Romance » Paranormal
Verdriet, spanning, mysterie en hevige verliefdheid... Ellen krijgt er allemaal mee te maken na een zwaar auto-ongeluk waarbij haar vader het leven verliest en zijzelf op het randje van de dood zweeft. Haar leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Maureen Van Tongeren's tag cloud