Janko Sedej

Biography

Trenutno žal res še ni kaj dosti omembe vrednega, da bi vstavil v bio. Pač pisun vročih pripovedk za odrasle in mladino :)

Where to find Janko Sedej online

Books

Najino poletje
Price: $3.00 USD. Words: 14,050. Language: Slovenian. Published: February 17, 2018. Categories: Fiction » Erotica » Action/Adventure, Fiction » Erotica » Couples Erotica
Pripovedka za odrasle in mladino z naslovom 'Najino poletje' je bila napisana v jeseni 2013, kot prvi poizkus pisanja kratke erotične zgodbe. Še na sredini nisem bil prepričan, da jo bom uspešno dokončal, čeprav sem jo imel v celoti zamišljeno. Popolnoma nelektorirano, s številnimi logičnimi napakami, sem jo takoj objavil na portalu s podobno vsebino in naletel na sorazmerno dober odziv bralcev.
Slovo
Price: $1.00 USD. Words: 2,130. Language: Slovenian. Published: February 5, 2018. Categories: Fiction » Erotica » BDSM
Za ubogo Metuljčico je prišel čas slovesa, napočil žalostni trenutek, ko je morala na ukaz Gospodarja oditi na služenje v daljne mesto, kjer tudi ljudje govorijo drugače. Bo njeno prihodnje življenje v novi službi prav tako srečno, kot je bilo do sedaj? Tega ne bomo nikoli izvedeli :)
Dnevi Groze
Price: $1.00 USD. Words: 2,770. Language: Slovenian. Published: January 21, 2018. Categories: Fiction » Erotica » BDSM, Fiction » Erotica » Sci-Fi Erotica
Zgodba je postavljena v daljno prihodnost, ko že dolgo obstaja biološka povezava človeških možganov z umetnimi dodatki, kateri nas naredijo pametnejše, bolj sposobne, ali poudarijo določene osebnostne lastnosti.

Janko Sedej's tag cloud