Andreea Iovita

Biography

La 16 ani, cand am decis sa fac scoala moto, tineam minte ca era una intre niste boscheti, intr-o scara de bloc. Acolo m-am dus, m-am inscris si tare autodidacta am devenit (instructorul era mereu plecat). Am luat examenul, motorul si, timp de 6 luni, am picat aproape zilnic cu el. Inca n-am reusit sa ridic singura motocicleta, dar barem nu mai cad.

Daca tot n-am mai facut accidente, am testat tot ce se putea testa pe motocicleta: i-am facut intretinerea cu ce-am avut la indemana, am plecat la drum cu pasagera si bagaje pentru trei persoane (doar plapuma a protestat, sarind la bataie in mers), am condus cu tocuri, in rochie, am incercat coafuri, cosmetice de tot soiul.

La final, am decis ca e timpul sa-mi duc motocicleta in strainatate. Asa ca am plecat cu ea pana in Grecia, de una singura. Ce motocicleta? Honda Shadow 125.

Dupa atatia ani si experiente, am scris cartea "Moto Lady". In ea gasesti toate solutiile de la problemele cu care m-am confruntat plus multe alte informatii utile si inedite.

Smashwords Interview

Ce te inspira sa te trezesti in fiecare dimineata?
Vecinii. Fac o larma, de nu se mai intelege pui cu maimuta. Imposibil sa mai dorm dupa ce se scoala ei.
Unde ai crescut si cum te-a influentat asta in scrierile tale?
M-am nascut si crescut in Bacau. E un oras mic si linistit, in care mi-am putut face de cap in voie. Oamenii sunt destul de conservatori, asa ca au aparut foarte multe situatii comice dupa ce mi-am luat motocicleta. Ca sa nu rad de una singura si nici sa nu povestesc la fiecare in parte, mi-am deschis un blog, Chopper Lady. Acolo mai povesteam si alte chestii, non-moto,dar tot de rasul curcilor.

Cu timpul, am decis ca e mai bine sa fac un blog separat, doar pentru fetele motocicliste.Deja invatasem sa-mi fac intretinerea motocicletei, ce consumabile sa cumpar, incepusem sa testez haine si coafuri pe motor... ce sa mai, simteam ca mustesc de inteligenta :D De aici si pana la carte a mai fost doar un pas.
Read more of this interview.

Where to find Andreea Iovita online

Books

Moto Lady
Price: $5.00 USD. Words: 36,650. Language: Romanian. Published: October 15, 2015. Categories: Nonfiction » Sports & outdoor recreation » Motorcycling, Nonfiction » Sports & outdoor recreation » Motor sports
"Moto Lady" impaca feminitatea cu motociclismul.