Niels A. G. Kerstes

Biography

Niels schrijft over de natuur en de wetenschap, maakt infographics en illustraties, is betrokken bij burgenwetenschappen en geeft boeken uit. Bekijk voor meer informatie zijn website (https://nielskerstes.nl/) of volg Niels op Facebook (https://www.facebook.com/kerstesniels/)!

Where to find Niels A. G. Kerstes online


Books

De Pingosaurus
Price: Free! Words: 2,920. Language: Dutch. Published: March 24, 2015. Categories: Fiction » Children’s books » Animals / Dinosaurs & Prehistoric Creatures
Ping de Pinguïn is verdrietig. Hij weet niet meer wie hij is en waar hij vandaan komt. Gelukkig heeft hij veel dierenvrienden die hem graag willen helpen. Samen gaan ze op zoek naar de antwoorden op Pings vragen. Zo ontdekt Ping iets heel bijzonders over zichzelf. Wil je weten wat? Ga dan met Ping mee op avontuur! Met 8 geschilderde illustraties in kleur.
Het is niet zoals het is
Price: Free! Words: 6,090. Language: Dutch. Published: January 22, 2015. Categories: Fiction » Educational
Een jonge promovendus, hardwerkend maar weinig succesvol, ontdekt dat zijn professor veelvuldig wetenschapsfraude pleegt. Geeft hij de professor aan, of besluit hij om te profiteren van de sluwheid van zijn baas?

Niels A. G. Kerstes' tag cloud