Owan Drake

Books

Als de sneeuw smelt
Pre-release—available February 21, 2020. Price: $9.99 USD. Language: Dutch. Categories: Fiction » Thriller & suspense » Psychological thriller, Fiction » Literature » Literary
Terwijl Ben een klopjacht opent op een seriemoordenaar, wordt Thomas onderworpen aan een test. Hoe ver zal hij gaan om zijn eigen kind te redden?
De Zaden der Hoop IV - Centurion IV
You set the price! Words: 72,800. Language: Dutch. Published: August 11, 2019. Categories: Fiction » Fantasy » Dark
In het heden hebben Benedictus en Xavier de grootst mogelijke moeite om de oorlogsschepen van de Bloedraven af te weren, dus besluiten ze de planeet Sistna achter zich te laten.
De Centurion Omnibus
Price: Free! Words: 19,760. Language: Dutch. Published: March 9, 2019. Categories: Fiction » Fantasy » Dark
De Centurion Omnibus is verschenen na de blogtour van beautyandbooksmagazine. Het is een kortverhaal in het fantasy genre.
De Zaden der Hoop #I - De Val van Hymír
Price: Free! Words: 113,400. Language: Dutch. Published: February 25, 2019. Categories: Fiction » Fantasy » Dark
(4.00 from 1 review)
"Genomineerd voor een indie award, winnaar van de Gouden Lettervreter en een Sweekstars finalist. Owan Drake is a force to reckon with en met zijn verhaal de val van Hymír bewijst hij waarom." -Simone Lucchesi(Auteur)

Owan Drake's tag cloud

beautyandbooksmagazine    blogtour    centurion    centurion iv    de    der    download    drake    fantasy    free    free download    free ebook    hoop    horror    hymr    kortverhaal    omnibus    owan    owan drake    val    van    zaden    zaden der hoop iv   

Owan Drake's favorite authors on Smashwords