Αναστάσιος Ροδόπουλος

Biography

Αναστάσιος Ροδόπουλος
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1983 και μεγάλωσε στην Αριδαία Ν. Πέλλας . Είναι πτυχιούχος Μηχανικός Τεχνολογιών Αντιρρύπανσης του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Μακεδονίας στην σχολή Τεχνολογικών εφαρμογών .

Πρώτη φορά ασχολήθηκε με την συγγραφή βιβλίου το 2008 όπου περάτωσε την πτυχιακή του εργασία με θέμα η βιομάζα ως ανανεώσιμη πηγή ενέργειας.
To 2016 έδωσε στο κοινό την πρώτη του προσπάθεια αστυνομικού μυθιστορήματος μετά από συγγραφή δύο ετών με τίτλο " Ανώνυμος Εξαπάτηση '' . Το 2018 ένιωσε την ανάγκη να αγκαλιάσει τις παιδικές ψυχές με το παιδικό παραμύθι '' Βόλτα Μ' έναν Γίγαντα ''.

Tον Ιούλιο του 2020 συμμετέχει στην συλλογική έκδοση με τίτλο '' ΤΑ ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ '' των εκδόσεων Άπαρσις με το διήγημα του '' Η μοβ παπαρούνα ''.

Κείμενα του φιλοξενούνται σε λογοτεχνικά projects (Διηγήματα 121 λέξεων )

Ο θεατρικός του μονόλογος « Ροζιασμένη Ψυχή », απέσπασε το Β' βραβείο στον Γ' Λογοτεχνικό Διαγωνισμό συγγραφής θεατρικού Μονόπρακτου - Μονόλογου με θέμα « Ο Μπόγος » διοργάνωσης του Ιωνικού Θεάτρου για την Ιωνική Λέσχη Ανάγνωσης της Ένωσης Μαγνησίας Μ. Ασίας.
Επίσης έχει ασχοληθεί με την συγγραφή πολλών ποιημάτων , διηγημάτων, καθώς και παιδικών παραμυθιών τα οποία πρόκειται να κυκλοφορήσουν στα επόμενα χρόνια .

Τον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την παραγωγή μοντάζ και επεξεργασίας βίντεο, τα οποία διαθέτει στο ίντερνετ μέσω του καναλιού του με την ονομασία Greco TV .

Ακόμη διαχειρίζεται την ιστοσελίδα
https://ta-biblia-mou.webnode.gr/ , όπου και προβάλει πολλές από τις ασχολίες του, καθώς και την παρουσίαση των βιβλίων του

Where to find Αναστάσιος Ροδόπουλος online

Books

ΒΟΛΤΑ Μ ΕΝΑΝ ΓΙΓΑΝΤΑ
Price: $3.99 USD. Words: 180. Language: Greek. Published: November 1, 2020. Categories: Fiction » Fairy tales, Fiction » Children’s books » Fairy tales & fables
Ο Σπυράκος σε μια από τις περιπέτειες του ακολουθεί τον πατέρα του στο βουνό . Εκεί θα συναντήσει μία μεγάλη πρόκληση...Θα τα καταφέρει τελικά;
Ανώνυμος Εξαπάτηση Μέρος πρώτο η αρχή του κακού
Price: $3.99 USD. Words: 32,480. Language: Greek. Published: October 31, 2020. Categories: Fiction » Mystery & detective » Police Procedural, Fiction » Science fiction » Adventure
Στο βιβλίο Ανώνυμος Εξαπάτηση ο Αναστάσιος Ροδόπουλος συνθέτει αριστοτεχνικά ένα εκπληκτικό αστυνομικό μυθιστόρημα με την πλοκή να εναλλάσσεται καθόλη την διάρκεια του βιβλίου απ’ την πρώτη σελίδα μέχρι και την τελευταία. Η αναζήτηση δουλειάς εν μέσω κρίσης μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια χωρίς γυρισμό, με συνέπειες πολύ καταστροφικές για τον ίδιο τον Νίκο .

Αναστάσιος Ροδόπουλος's tag cloud

castle    crime coverup    crime stories    deception    family    friendship    frog    giant    intrigue    mafia fiction    mountain    mystery    nature    new world order    pathos    respect    walk    woods