Uitgeverij Parelz

Publisher info

Literaire uitgeverij Parelz specialiseert zich in publicatie van literaire korte verhalen en novellen. Daarbij biedt het lezers de mogelijkheid zelf bundels samen te stellen en onder zelfgekozen titel te bestellen.

Where to find Uitgeverij Parelz online


Where to buy in print


Publisher of

Sort by:
Highest Rated


De Laatste Reis
Price: Free! Words: 1,740. Language: Dutch. Published: March 7, 2012 by Uitgeverij Parelz. Categories: Fiction » Urban
Een man herinnert zich de laatste reis die hij maakte; samen met zijn vriendin reed hij met niets dan een tasje kleren op de motor naar het warme zuiden en genoten ze van elkaar en het zomerweer. De zinderende herinneringen brengen echter een diep verlangen bij hem boven naar een nieuwe laatste reis.
Een Kostbaar Geschenk
Price: Free! Words: 1,660. Language: Dutch. Published: March 7, 2012 by Uitgeverij Parelz. Categories: Fiction » Urban
Een groep vrienden brengt ieder jaar samen de kerstdagen door met een uitgebreid kerstdiner, om de beurt bij een van hen thuis in een gemoedelijke sfeer. Maar als Lucille het allerlaatste kerstcadeautje openmaakt, zijn alle ogen opeens op haar gericht. Wie heeft haar zo’n kostbaar geschenk gegeven?
Moules Marinières
Price: Free! Words: 1,500. Language: Dutch. Published: March 7, 2012 by Uitgeverij Parelz. Categories: Fiction » Urban
Jan Kees valt voor een volgende vrouw die auditie voor hem doet wanneer hij de cast voor een nieuw toneelstuk wil completeren. Ze was aanbevolen door zijn vriend Rudy van Woudrichem. Ze windt hem om de vingers. Toch blijft Jan Kees er heel rustig onder. 'Opgewonden standje,' noemt hij haar, wanneer ze hem de wacht aanzegt.


Uitgeverij Parelz's tag cloud

actrice    geschenk    huwelijk    juwelen    liefde    parelz    reis    sterven    toneel