Editura Metro

Publisher info

Adrian Matei s-a născut în 20 septembrie 1972 în Bălcești (Vâlcea), a crescut, a învățat și s-a format în Timișoara, unde a trăit pe viu Revoluția din Decembrie ’89 și a terminat Liceul de Informatică “Grigore Moisil”. În 1991 a traversat Podul De Flori dintre România și Republica Moldova, de unde s-a întors chiar înainte de izbucnirea războiului din Transnistria. La vârsta de 20 ani s-a angajat podar (montator-mânuitor decoruri) la Opera Română din Timișoara, iar de la vârsta de 21 de ani s-a stabilit la București. Este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității București, dar nu a profesat niciodată în domeniul juridic, întrucât încă din anul 2 de facultate a fost inoculat cu microbul publicității. A debutat în creația de reclame pe post de copywriter la OFC/DMB&B, o agenție de publicitate legendară de la începutul anilor ’90 din România, apoi a scris tone (literal) de scrisori, reviste și materiale informative pentru abonații Dialog (astăzi Orange). Din anul 2000 a pornit pe calea antreprenoratului, înființând și dezvoltând mai multe companii din domeniul marketingului și publicității. Scrie pamflet și satiră social-politică sub numele Victor Futacu și thrillere polițiste sub numele Toni Bega.

Where to find Editura Metro online


Publisher ofRau de musca
By Victor Futacu
Price: $2.99 USD. Words: 21,530. Language: Romanian. Published: August 23, 2011 by Editura Metro. Category: Fiction
O colecție de pamflete, aroganțe și alte succesuri marca Victor Futacu, cel mai tare spălător de geamuri care a văzut vreodată lumina luciului de sticlă.
Laser, frate!
By Toni Bega
Price: $3.99 USD. Words: 59,930. Language: Romanian. Published: August 19, 2011 by Editura Metro. Category: Fiction
"Laser, frate!" este prima carte din seria Toni Bega, un detectiv cum nu s-a mai văzut de la inventarea toporului de silex încoace.


Editura Metro’s tag cloud

detecive    humour    magic and mystery    mystery    pamflet    parody    romania    romanian    securitate    thriller