AEM Misioni Ungjillor

Biography

AEM-Misioni Ungjillor, është regjistruar dhe operon si OJF në Territorin e Republikës së Shqipërisë. Aktiviteti i Fondacionit është përcjellja e mesazhit të Ungjillit të Jesus Krishtit në trevat shqipfolëse përmes, shërbesave misionare ungjillizuese, botimit të literaturës së krishterë, organizimit të seminareve e workshopeve, etj.

QËLLIMET E AEM
1) Për të bërë ungjillin të njohur ndër shqiptarë.

2) Për të nxitur jetën e Kishës Ungjillore në mesin e tyre. Ne besojmë se jemi i vetmi organ i krishterë në Britani qëllimi i vetëm i të cilit është përkushtimi për të sjellë ungjillin mes shqiptarëve. Ndërsa ne falënderojmë Perëndinë për punën që Misionet e tjera janë duke bërë si pjesë e shërbesës së tyre, ne mendojmë se nevojat e shqiptarëve janë aq të mëdha, që qëllimi ynë i vetëm duhet të jetë për të bërë Krishtin të njohur në mesin e ketyre njerëzve.

Where to find AEM Misioni Ungjillor online


Where to buy in print


Books

Çfarë ndodh kur lutem
Price: Free! Words: 33,130. Language: Albanian. Published: July 24, 2016. Categories: Nonfiction » Inspiration » Spiritual inspiration
Ky libër ka për qëllim të na mësojë çfarë është lutja dhe se si duhet të lutemi, po ashtu si të merret me disa nga problemet që mund të dalni gjatë të luturit. Në fund të të gjithë kapitujve, përveç të parit, janë përfshirë disa “pika për reflektim ose diskutim”.
1912 dhe Ungjilli
Price: Free! Words: 8,810. Language: Albanian. Published: July 24, 2016. Categories: Nonfiction » Religion & Spirituality » Christian Church / History
Pavarësisht se nuk është mjaft e njohur, të krishterët ungjillorë dhanë një kontribut vital ndaj Pavarësisë së Shqipërisë dhe ishin në zemër të lëvizjes patriotike për gjuhën shqipe. Për fat të keq ky kontribut u mohua gjatë komunizmit në Shqipëri dhe shumë supozojnë në mënyrë të gabuar se ungjillorët erdhën për herë të parë në Shqipëri pas viteve 1990!

AEM Misioni Ungjillor's tag cloud

1912    albanian church    albanian indipendence    besim    besimtar    bibla    histori    jezus    krisht    lutja    pavaresia    ungjill    ungjillor