Berezvai István

Biography

A szerzőről

Élt egyszer egy ember, illetve még mindig létezik, legalábbis rémelem, mivel az a személy én lennék.
Berezvai István vagyok, illetve nekem ezt mondták, s mint ember, jó tanuló lévén elhittem.

Több, mint harminc éve foglalkozom különféle harcművészetekkel, s kezdettől fogva kerestem bennük azt, hogy miképpen tökéletleníthetem magam. Ez elég sokáig sikerült is.
Aztán később már láttam, hogy nagyon sok a halálos, azonban a valódi életfelfogások hiányoznak belőlük.

Fiatalon magamat sokszor öntudatlanul mutattam boldognak és kiegyensúlyozottnak mások felé, pedig belülről jól tudtam, hogy bizonytalan vagyok.
Éppen ezért alkottam meg egy életrendszert, amely az Örök Fejlődés Tettrekészség lett. Ezt 1996 óta fejlesztem, de akkor a neve még teljesen más volt, s igazából az egésznek a lényege is.

A mostanival már a felhasználó, vagyis te magad, mint olvasó kapod a főszerepet, nem pedig én, mint megalkotó, vagy az általam kitalált gondolkodásmód.

Smashwords Interview

Hogyan kezdtél könyvet írni?
Először keletkezett egy vágy, hogy megjelenítsem mások előtt a tudásomat. Elég sokáig halasztgattam, mert tudtam, hogy az emberek jelenleg nem igazán szeretnek olvasni. A másik, hogy igazi tervem nem is volt hozzá. A legelső rész az első könyvemből a köszönetnyilvánítás lett. :)
Min dolgozol jelenleg?
Folyamatosan fejlesztem a filozófiamat, illetve -lányomat. Ezzel még inkább minden felhasználó malmára hajtom a vizet.
Read more of this interview.

Where to find Berezvai István online


Videos

Harcművész, író, filozófus
Egykor terveztünk, de ma már rengeteg víz lefolyt a Dunán, s még több dolog történt velünk. Itt az hallható, hogy a könyv írásának befejezésekor miket is gondoltam. Ez 2005-ben tőrtént, de senkinek nem esett bántódása. :) S talán úgy néz ki fejlődtünk. De merre is?

Books

Rájössz vagy rámész - Valódi sikerfilozófia és lánya
Price: $4.99 USD. Words: 53,950. Language: Hungarian. Published: April 23, 2015. Categories: Fiction » Adventure » General, Fiction » Humor & comedy » General
Hogyan változtathatod meg a világod, amelyben tényleg jól érezheted magadat, s nem veled fognak mások negatív értelemben szórakozni? Ezzel a könyvel, szinte minden információt a magad malmára tudsz hajtani, még akkor is, ha nem szeretsz dolgozni. :)
Tudásod az égig nő - Ne kikészülj, hanem fel!
Price: Free! Words: 30,630. Language: Hungarian. Published: January 16, 2014. Categories: Nonfiction » Philosophy » Criticism, Fiction » Humor & comedy » General
Ahhoz, hogy a terveidet sikerüljön megvalósítani, érdemes átlátni a különféle hazugságokon. Elkészült az első könyv, amely megvédi az életedet támogató dolgokat, viszont mindent elviccel, amely haláli számodra, így lehetsz újra szabad és vidám.

Berezvai István's tag cloud

filozofia    harcmuveszet    history    humor    humour    magyar    martialarts    osszeeskuves    philosophy    religion    self development    szeretet    tortenelem    tudomany    uzlet    vallas