Attila Ballo

Biography

A Világmindenség, az élet, meg minden... Igen, tudjuk a válasz 42. Viszont aki nem tart a tudás és az intelligencia oly magas fokán ( mint például én sem) hogy ez a válasz elegendő legyen kíváncsiságát kielégíteni, annak ajánlom e könyvet. Teljesen laikusként, műkedvelőként, hétköznapi nyelven próbálom meg átadni a tudást, melyet több, mint 35 év alatt gyűjtöttem össze. Nem szakértőknek, tudósoknak, hanem az "utca emberének", aki azért néha felnéz az égre, és eszébe jutnak olyan kérdések, mint: mi lehet ott fenn, a Föld nevű bolygón kívül? Mik azok a fénylő pontok éjszakánként az égen, és miért úgy működik a világ, ahogy? Korántsem a teljesség igényével próbálom a Kedves Olvasót bevezetni a legkisebb és a legnagyobb dolgok panoptikumába, esetleg felkelteni az érdeklődését erre a csodálatos, misztikus és felfoghatatlan világra - amelyben élünk.

Where to find Attila Ballo online


Books

Holdunk titkos története
Price: $6.00 USD. Words: 4,460. Language: Hungarian. Published: June 10, 2018. Categories: Nonfiction » Science & Nature » Astronomy
Képzeljen el egy idegen világot. Egy kopár vidéket, ahol a víz azonnal felforr. Ahol a szétszabdalt árnyak közt rejtélyes alagutak cikáznak, melyek közül néhány olyan széles, hogy egy város is beleférne. Egy olyan halott égitest ez, amely a legközelebbi szomszédjában életet lehel. Ez a hely közelebb van, mint gondolná. A holdunkról van szó!

Attila Ballo's tag cloud

hold    moon