Berislav Lončarević

Biography

Berislav Lončarević je čovjek od knjiga, ali isto tako zaljubljenik u planine i ocean. Nakon što je podario svoju mladost snježnoj dasci u zimskim mjesecima, te wakeboardu u ljetnim, otisnuo se na putešestviju koja ga je uobličila u pasioniranog surfera oceanskih valova. Već više od deset godina živi u Indoneziji gdje svoje vrijeme dijeli između knjiga i valova. Prvo prozno djelo u Hrvatskoj objavio je 2009. (Skitač na valovima, Profil), da bi nakon toga napisao knjigu kratkih priča na engleskom jeziku koju objavljuje u Indoneziji (False Prophet, Saritaksu, 2010.). Bijeg u planine je nova Berislavova knjiga.
Kontakt: beriloncarevic@yahoo.com

Books

Bijeg u planine
Price: Free! Words: 37,760. Language: Croatian. Published: October 20, 2012. Categories: Nonfiction » Sports & outdoor recreation » Snow sports
(5.00)
„Bijeg u planine“ je knjiga o počecima snowboarda u Hrvatskoj, ali to je isto tako i istinita priča o šarolikoj grupici individua koja je odlučila potražiti jedan drugačiji put. Ti inovativni klinci su okrenuli leđa gradu i svemu što on predstavlja, otisnuli se put planina, snijega i pokušali oživjeti one stare ideale poznate nam iz vremena hippy pokreta ili rock and roll revolucije šezdesetih.

Berislav Lončarević's tag cloud

snowboard