Bianca Nederlof

Biography

Bianca Nederlof schrijft korte verhalen en minithrillers. Enkele van haar verhalen vielen in de prijzen bij schrijfwedstrijden en zijn gepubliceerd in verhalenbundels.
Ze schrijft ook graag voor kinderen. In januari 2014 verschijnt haar vijfde kinderboek.

Where to find Bianca Nederlof online


Books

Krankzinnige kerstverhalen
By
Price: $0.99 USD. Words: 4,910. Language: Dutch. Published: November 1, 2013. Category: Fiction » Holiday » Christmas
Acht korte kerstverhalen met een twist. In de verhalen staat de keuze van de hoofdpersoon centraal. Sommige verhalen zorgen voor een glimlach, andere voor een kort moment van ontroering.
Gemiste kans
By
Price: Free! Words: 6,730. Language: Dutch. Published: August 25, 2013. Category: Fiction » Thriller & suspense » Psychological thriller
Edward heeft haar gewaarschuwd. Toch kan Evelien de verleiding van het geld niet weerstaan. Ze zal er niet lang van kunnen genieten. Wat houdt Edward voor haar achter?
Antwoord
By
Price: Free! Words: 1,270. Language: Dutch. Published: August 25, 2013. Category: Fiction » Literature » Literary
Het geschreven woord is voor hem het enige veilige communicatiemiddel, maar ik wil de vraag niet opschrijven. Ik wil het antwoord niet weten. Hij heeft alles waar ik in geloofde, alles wat ik vertrouwde, alles waar ik op hoopte, alles heeft hij vernietigd op de meest afschuwelijke manier die er bestaat. Het is monsterlijk dat ik nog steeds een gevoel van liefde krijg als ik zo naar hem kijk.
Een onwerkelijke wending
By
Price: Free! Words: 2,610. Language: Dutch. Published: August 13, 2013. Category: Fiction » Romance » Short stories
Haar man heeft haar verlaten. Het lukt haar niet om haar eigen uitgegeven boek te verkopen en stiekem schrijft ze liefdesromannetjes om rond te komen. Diep van binnen is ze jaloers op haar kat. Dan ontmoet ze Edwin en als ze haar geheim aan hem opbiecht krijgt haar leven een onverwachte wending.

Bianca Nederlof’s tag cloud