Sebastjan Videtic

Biography

Proizvodnja, promocija, prodaja. Distribucija. Vidim, se dotaknem, plačam, kupim. Kdor bo razvil nov sistem internet distribucije čez 20 let,za generacijo rojeno letos bo izkoristil spremembo, ki jo bo povzročil. Napredek, večja prodaja z manjšimi stroški. Tradicija je ogrožena povsod po svetu. Novo zamenjuje staro.

Pamet je razumeti, da že dosti let ni nihče nič naredil. Pamet imeti pomeni, da lahko zgradiš ti intergalaksijsko ladjo in odideš.

Books

Tržno usmerjene inovacije, kako do domišljije?
Price: $4.99 USD. Words: 8,390. Language: Slovenian. Published: December 16, 2013. Categories: Nonfiction » Business & Economics » Economic conditions, Nonfiction » Business & Economics » International business
Novo orodje postane osnova, povzroči revolucijo, ljudje množično pričnejo delati z njim in ustvarjati dobičke, poveča se količina denarja v obtoku. Povpraševanje po tržno usmerjenih inovacijah je kazalec, da je trg povsod in vedno odprt, in nikoli nasičen. Lahko se usedeš pred računalnik in si želiš izdelkov, lahko greš ponoči ven, in dvigneš glavo gor v vesolje in sanjaš oditi drugam.

Sebastjan Videtic’s tag cloud