Carles Bellver Torlà

Biography

Castelló de la Plana, 1967.

Where to find Carles Bellver Torlà online

Books

Un cel nou i una terra nova
Price: Free! Words: 19,210. Language: Catalan. Published: November 7, 2018. Categories: Fiction » Literature » Literary
Un jove funcionari —“home de negre”— arriba a una ciutat que podria ser València, intervinguda pel govern central. Des d’aquell primer vespre començaran a passar-li coses sorprenents. Un títol extret de l’Apocalipsi per a una història d’amor amanida amb fortes dosis de surrealisme i crítica social. Seguit de "Set contes d’escriptors i un d’una escriptora".
La nit mil dos
Price: Free! Words: 14,920. Language: Catalan. Published: November 7, 2018. Categories: Fiction » Literature » Literary
Aquest cop, Carles Bellver ha rebut una memòria USB amb una seqüència de fitxers de so numerats, etiquetats amb data i hora: els soliloquis d’una nit d’insomni, entre la mitjanit i les set del matí, al llarg de la qual Beauvoir, a manera de Xahrazad, explica en veu baixa les històries de La nit mil dos.
Parèntesi
Price: Free! Words: 39,210. Language: Catalan. Published: November 7, 2018. Categories: Fiction » Literature » Literary
Parèntesi és el nou llibre de relats de Carles Bellver Torlà, en el qual la potència narrativa del castellonenc —que evoca els noms de Pere Calders, Joan Perucho, H. P. Lovecraft o Boris Vian— arriba a la seva cota més alta. En aquests contes, aquesta vegada units de manera que el llibre sembli una novel·la, s’hi entrellacen elements de realitat i de ficció.
Lovecraft y cía
Price: Free! Words: 21,990. Language: Spanish. Published: November 7, 2018. Categories: Essay » Literature
H. P. Lovecraft y su círculo están presentes en la mitad de las páginas de este libro. En la otra mitad nos encontramos a Robert W. Chambers, a J. R. R. Tolkien y a su amigo C. S. Lewis, a Nikolai Roerich, a Jacques Bergier y a Julius Schwartz. Fantasía, terror y ciencia ficción. Una miscelánea de artículos de Carles Bellver Torlà, en su mayoría publicados originalmente en Lovecraft Magazine.
La vida canina
Price: Free! Words: 25,410. Language: Catalan. Published: March 30, 2016. Categories: Fiction » Literature » Literary
Una petita antologia d’històries fantàstiques. L’autor ens presenta els relats que componen aquest llibre com si els haguessin escrit els pacients d’un gabinet psiquiàtric. Aparicions i desaparicions, trobades improbables, confusions inversemblants, persones que de sobte es posen a parlar en hongarès i altres que s’enyoren d’haver viscut un dia com a gossos.
El llibre de tòpics
Price: Free! Words: 22,770. Language: Catalan. Published: June 14, 2012. Categories: Fiction » Literature » Literary
La inesperada aparició d’un manuscrit que connecta Lovecraft amb l’inventor de la bomba atòmica. Els riscos de casar-se per catàleg. En una casa de Castelló hi ha una entrada a l’infern... Vint relats breus de Carles Bellver Torlà, calculadament ambigus uns o francament fantàstics uns altres. Inquietants o còmics segons com es miri: això ja depèn del lector.

Carles Bellver Torlà's tag cloud