Eric Phan

Biography

I began to have a passion for writing when I was in my teen but there were other important priorities that got in the way. While working, I was fortunate enough to earn an MS degree in Herbal Medicine in 1998 and eventually an MBA in 2006.

As mentioned, writing has always been my passion. It is something that I truly enjoy doing. I found writing to be quite therapeutic and fulfilling. I'm looking forward to writing more novels as well as non fiction works in the near future.

Books

Lỗi Lầm
Price: Free! Words: 50,640. Language: Vietnamese. Published: October 26, 2012. Categories: Fiction » Romance » Adult
(5.00 from 1 review)
Tôi xin chân thành cảm ơn quý vị đã tìm đến truyện Lỗi Lầm. Qua các nhân vật, tôi nêu lên những tâm trạng xót xa mà tệ nạn xã hội có thể mang đến với bất cứ người nào. Tham vọng và nhục tình là hai chiêu bài cực cùng nguy hiểm. Tham vọng là lỗi lầm của trí óc. Nhục tình là tội lỗi của con tim. Cả hai đều mang theo chúng những hậu quả khó lường. (Còn nhiều lỗi chính tả. Mong quí vị bỏ qua.)
Cánh Hoa Phượng Vĩ
Price: Free! Words: 58,960. Language: Vietnamese. Published: October 21, 2012. Categories: Fiction » Romance » Short stories
(5.00 from 1 review)
Tôi xin chân thành cảm ơn quý vị đã tìm đến truyện Cánh Hoa Phượng Vĩ. Qua Thùy, Thảo, Thành và Hưng tôi nêu lên những tấm lòng chung thủy và những tâm trạng vô cùng xót xa trong tình yêu. Tuy vô mùi vị, vô màu sắc, nhưng tình yêu mãi mãi là vũ trụ của con người. Không tình yêu, cuộc đời sẽ trở thành vô ý nghĩa. Không tình yêu, con người chẳng khác những cây cỏ vô tri. (Còn nhiều lỗi chính tả)

Eric Phan's tag cloud