Kjetil Sander

Biography

Kjetil Sander er født i 1968 og har sin Barchlor utdannelse fra BI-Oslo.

Etter avsluttet Barchlor utdannelse veed NMH/BI-Oslo i 1996 jobbet Kjetil Sander først som markeds- og systemsjef i NorgesGruppen Servering ASA, før han kastet seg på ”.com-bølgen” i 1998 og ble ”entrepenør” og ”forretningsutvikler”.

Siden den gang har han vært involvert i mer enn 10 selskaps-etableringer og enda flere spin-offs. Dette har vært alt fra webbyråer og hosting selskaper til barer, klesforretning, telemarketing-, eiendoms- og reiselivsselskap. Noe som har gjort han til en ressursperson innen forretningsutvikling og –drift.

Siden 2001 har han parallelt bygd opp e-læringsportalen Kunnskapssenteret.com som byttet navn til eStudie.no i 2016. eStudie.no er idag Norges mest benyttede e-læringsportal for studenter og lærere på høyskole- og universitetsnivå med over 150.000 sidevisninger hver måned.

Til daglig jobber han idag som daglig leder for webbyrådet og hostingsselskapet OnNet AS i Oslo. Samtidig som han har styreverv i flere norske og utenlanske selskaper.

Where to find Kjetil Sander online


Books

Studieteknikk
Price: $4.99 USD. Words: 15,180. Language: Norwegian (Bokmål). Published: June 27, 2016. Categories: Nonfiction » Education and Study Guides » Classroom management, Nonfiction » Education and Study Guides » Study guides -- General
En lærebok om studieteknikk. Skrevet for deg som nettopp har begynt på ett nytt studie og som ønsker å lære mest mulig gjennom studiet. Kort sagt en håndbok om hvordan du skal gå frem for å studere, lære og huske det du har lært. Gjennom å lese denne e-boken vil du lære de mest anerkjente studieteknikk teoriene, modellene og rådene som finnes.
Budsjett og prognose
Price: $4.98 USD. Words: 19,410. Language: Norwegian (Bokmål). Published: June 25, 2016. Categories: Nonfiction » Education and Study Guides » Study guides - Economics
En innføring i budsjett- og prognoseteknikker. Lær hvilke budsjettering teknikker og -metoder som finnes, hvordan du setter opp en modell for budsjettering og ett markeds- og salgsbudsjett. Samt hva en prognose er, hvordan vi estimere etterspørselen, potensialet og motivasjonen. Samt en gjennomgang av hvilke kvantitative- og kvalitative prognosemetoder som finnes.

Kjetil Sander's tag cloud