Ferran Cerdans Serra

Agent info

El meu nom és Ferran Cerdans Serra. Vaig néixer el 03/12/1974 a Santpedor (Barcelona), tot i que també he viscut a Navarcles, Ordizia i Manresa, on resideixo actualment. Tècnicament no sé d'on hauria de dir que sóc, però em considero de Navarcles, tot i que a Ordizia em sento també com a casa. Tot i així tinc certa tendència a considerar-me "Giputxi" quan sóc a Bilbao, de Navarcles quan estic a Manresa, de Manresa quan sóc a Barcelona, i d'Ordizia quan sóc a Beasain (pobles veïns i per tant rivals), sense que això m'hagi portat problemes de consideració a data d'avui, ans al contrari.

Where to find Ferran Cerdans Serra online


Agent forPerduts
By Pep Garcia
Price: $1.36 USD. Words: 15,980. Language: Catalan. Published: December 16, 2013 and represented by Ferran Cerdans Serra. Category: Fiction
L’any que em vaig perdre - Això va ser durant la segona pneumònia de la meva vida, l’any 2011. La segona en dos anys. Potser per sentir-se una mica veterà en aquest tràngol, el meu cap se’n va anar i va escriure, sense jo poder ni voler-ho evitar, 38 relats.

Books

Perdonin que no em disculpi
By Ferran Cerdans Serra
Price: $4.04 USD. Words: 17,120. Language: Catalan. Published: August 10, 2013. Category: Fiction
Perdonin que no em disculpi és una col.lecció de contes curts de crítica social irònica i fresca, en concordança amb el títol del llibre i amb el propi autor, Ferran Cerdans Serra. Què aconseguirem abans: destruir el planeta o acabar amb la cultura? I encara pitjor: hi ha alguna diferència? L’autocrítica social d’aquests 33 relats és una resposta mentre esperem l'avenç dels esdeveniments.

Ferran Cerdans Serra’s tag cloud