Felix Tudoriu

Smashwords Interview

De ce inca o carte despre 23 august!
Ca raspuns o sa povestesc cum de m-am apucat sa scriu cartea asta. Candva in facultatea de istorie a trebuit sa scriu o teza despre 23 august 1944. Am strans cuminte ca un student silitor un teanc de memorii despre eveniment si carti cu subiectul 23 august 1944 scrise la diverse momente. Constatarea: fiecare participant la eveniment tragea pe a lui in functie de interese si imprejurari. Care mai de care era mai viteaz, iar ceilalti mai ticalosi.
Concluzia mea a fost ca mai interesant este sa discuti despre cum a fost manipulata istoria despre 23 august 1944. Despre asta nu prea s-a scris.
Read more of this interview.

Where to find Felix Tudoriu online


Books

Protecția datelor personale pentru toți
You set the price! Words: 17,130. Language: Romanian. Published: May 1, 2018. Categories: Nonfiction » Law » Computer & Internet
Această modestă carte încearcă să prezinte pe scurt, sintetic și ușor de digerat de orice cititor ce înseamnă de fapt GDPR.
Istoria unei minciuni bolşevice- 23 august 1944
Price: $0.99 USD. Words: 36,240. Language: Romanian. Published: June 2, 2014. Categories: Nonfiction » History » European
August 23rd is known as the national day of Romania celebration date while the country was under the communist party leadership.The celebration marked the moment of August 23 1944, when Romania left the alliance with Germany and joined the United Nations in the war against Hitler. The national celebration and the events organized throughout the day were an expression of the main ideological theme.

Felix Tudoriu's tag cloud