Guillem Gómez

Biography

Guillem Gómez va néixer el 29 de juliol de 1962 a Barcelona. Actualment viu a Sants tot i que ha mantingut sempre una estreta relació amb Sant Boi, on es va criar.

Llicenciat en Ciències de la Informació, des de molt jove ha col·laborat en molts mitjans, sempre en les seccions d’esports.

Ha col·laborat d’entre altres en Diari de Barcelona, Agència EFE, Dicen… Les seves etapes més llargues en redacció van ser a El Correo Catalán i, posteriorment, al suplement d’El Periódico EL FAR.

Des de fa 24 anys treballa al Departament de Premsa de l’Ajuntament de Sant Joan Despí i, com a hobby, als últims anys ha escrit dos llibres, Cent anys d'història del Futbol Club Santboià i Francesc Calvet, el pagès que va triomfar al Barça.

Where to find Guillem Gómez online


Where to buy in print


Books

Francesc Calvet, el campesino que triunfó en el Barça
Price: $13.05 USD. Words: 40,240. Language: Spanish. Published: November 5, 2013 by OmniaBooks. Categories: Nonfiction » Biography » Sports biography, Nonfiction » Sports & outdoor recreation » Football & rugby
De la dura posguerra a la gloria de las 5 copas. Francesc Calvet ingresó en el Futbol Club Barcelona a los 17 años, justo al terminar la Guerra Civil, y fue jugador del club azul-grana hasta la temporada 1951-52. Este libro recoge la historia y los detalles de la vida futbolística de Calvet y de su implicación en otros aspectos de la vida social de la época.

Guillem Gómez's tag cloud