Ioana Ionescu

Biography

Scriitoarea Ioana Ionescu, o iubită şi admirată profesoară de limba şi literatura română, a activat în învăţământ timp de treizeci şi patru de ani, lăsând în urmă generaţii de elevi ce-şi amintesc şi acum cu drag de orele la care au descoperit perlele literaturii române.
Primele sale manifestări literare au avut loc în adolescenţă, cu poezii şi proză scurtă, continuând sporadic cu apariţii publicistice sub pseudonim, în anii ’90. Publică primul său roman, „Linia vieţii”, în anul 2009, ca apoi, în anul 2013, să îi apară romanul de dragoste „Interferenţe”, un succes care a pavat drumul către „Niciodată să nu spui niciodată...”
Scriitoarea mai are în lucru încă un roman şi o lucrare de memorialistică, ce vor vedea lumina tiparului în anii următori.

Smashwords Interview

What do you read for pleasure?
Ce citesc pentru placerea mea? Romane de dragoste. Pentru ca privesc viata in ansamblu si pentru ca imi place sa urmaresc destinele eroilor.
What is your e-reading device of choice?
Kindle-ul, dar citesc carti cu aceeasi placere si pe calculator sau tableta.
Read more of this interview.

Where to find Ioana Ionescu online


Where to buy in print


Books

Interferente
Price: $1.99 USD. Words: 117,540. Language: Romanian. Published: December 1, 2017. Categories: Fiction » Romance » Contemporary
In Interferente, povestea emotionanta a unei familii, ce lupta sa se reuneasca, ne atinge sufletul cu caruselul de sentimente traite de personaje bine conturate, ce descriu o lume reala, in care destinele interfereaza si se definesc.
Vis de fericire
Price: $1.99 USD. Words: 49,930. Language: Romanian. Published: September 17, 2015. Categories: Fiction » Romance » General, Fiction » Inspirational
De ce atata zbatere si suferinta? De ce un destin atat de tragic? E drept, fericirea se invata si se imparte... "Vis de fericire" este o drama romantica tulburatoare, care urmareste viata sinuoasa a personajului principal, Adrian, din copilarie, pana la maturitate. Alte doua carti de succes ale autoarei Ioana Ionescu preceda acest roman: "Interferente" si "Niciodata sa nu spui niciodata".
Niciodata sa nu spui niciodata
Price: $1.99 USD. Words: 31,630. Language: Romanian. Published: February 26, 2014. Categories: Fiction » Romance » Contemporary
(5.00 from 2 reviews)
Another great romance by Ioana Ionescu conquers our hearts, after her latest success 'Interferente'. Its message? Life breaks us all just to heal us. Embrace change! Love will do the rest. // Inca un roman de dragoste scris de Ioana Ionescu ne cucereste inimile, dupa ultimul sau hit "Interferente". Mesajul sau? Viata ne frange doar ca sa ne vindece. Imbratiseaza schimbarea! Iubirea va face restul.

Ioana Ionescu's tag cloud

child    destiny    ebook    god    interferente    ioana    ioana ionescu    ionescu    ionescu ioana    literatura romana    love    niciodata    niciodata sa nu spui niciodata    nu    orphan    pain    roman    roman de dragoste    romance    romanian    sa    spui    vis de fericire