Katrien Dierick

Biography

Als Katrien Petra Martine Dierick werd ik geboren op 17 november 1978 in Dendermonde. Ik volgde de bacheloropleiding Management Assistant aan de Hogeschool Gent, departement bedrijfskunde in Aalst. Vijf dagen op zeven ben ik terug te vinden in het Centrum voor Informatica in Gent.
Samen met mijn partner Lennaart en onze katten Ziggy en Sushi kom ik thuis in Aalst.

Omdat ik het schrijven nu eenmaal niet kon laten, besloot ik in 2009 om er eindelijk eens iets mee te doen. Dus schreef ik me in voor de cursus Literaire Creatie aan de Academie voor Podiumkunsten in Aalst. Onder de deskundige leiding van Frank Pollet en Patrick Bernauw ontwikkelde ik mijn schrijfvaardigheden.

Where to find Katrien Dierick online


Where to buy in print


Books

Raak mij niet aan
Price: $8.99 USD. Words: 28,590. Language: Dutch. Published: June 15, 2013 by Storytellers. Categories: Fiction » Women's fiction » Chick lit, Fiction » Young adult or teen » Chick Lit
Na een nachtelijk telefoontje rijdt Jeroen om zijn stomdronken broer, die wordt opgevangen door de vriendinnen Marijke en Sofie. De extraverte Marijke valt meteen voor Jeroen. Hij heeft het nochtans meer voor de introverte Sofie, en doet er alles aan om haar te veroveren. Waarom blijft Sofie zo gereserveerd, ondanks haar gevoelens voor hem?

Katrien Dierick's tag cloud

adolescenten    chicklit    debuut    gevoelens    jeugdroman    katrien dierick    nederlands    roman    romance    romantiek