Terrence Lauerhohn

Biography

Terrence is geboren op 31 mei 1960 in een Brabantse wieg te ’s Hertogenbosch. Pas op 51 jarige leeftijd schreef hij zijn eerste roman, 'Noptula' (Science-fiction), die goede reviews ontving. Sindsdien zijn en worden een flink aantal kortverhalen van hem in genre-magazines en verhalenbundels gepubliceerd, waarvan verschillende zelfs in de USA.
Terrence houdt zich het liefst niet aan een bepaald genre binnen de verbeeldingsliteratuur, zodat zijn grenzeloze fantasie alle richtingen van het onwerkelijke kan inslaan. Het auteurschap blijkt zijn passie te zijn, ontdekte hij.
Zijn Dark-Fantasyroman, ‘De Negen Cirkels’ (2014-Zilverbron) was een van zes genomineerde titels voor de Hebban Awards 2015, categorie Fantasy.
In 2015 publiceerde hij Wegversperring (Thriller-debuut), bij aquaZZ, i.s.m. Ambilicious uitg.
Nirwana (2016/Ambilicious uitg.) is zijn derde boek en tweede Thriller. Nirwana is een Kafkaësk verhaal met een Dystopisch tintje.
5 november 2018 verscheen zijn vierde boek, Zielenmenners (Fantasy/Spanning, met horrorelementen), bij Ambilicious uitg.
In het najaar van 2019 debuteerde hij met zijn misdaadroman Blauwe bonen (Ambilicious uitg.)

Website Terrence: www.123website.nl/lauerhohn

Where to find Terrence Lauerhohn online

Books

This member has not published any books.

Smashwords book reviews by Terrence Lauerhohn

 • Het laatste schip on May 19, 2012
  (no rating)
  Dit verhaal heb ik al mogen lezen... origineel en verrassend. Ik geef het een ruime 8.5 (Van tien)!
 • Het laatste schip on May 19, 2012

  Ik geef het dus een 8.5 en ja, toch ook een verdiende 5 sterren.
 • Dood Inc. on Aug. 20, 2012

  Ik heb gisteren dit verhaal in een purefantasy (nr.25) gelezen en er van genoten. Het is een duidelijke vertelling, met kop/staart. Een (vrouwelijke) dood die moet meegaan met de moderne tijden is erg leuk gevonden. De personages zijn overtuigend neergezet, met de nodige humor. Vier sterren is het zeker waard.