Lucas Ligtenberg

Biography

Lucas Ligtenberg (1958) is auteur, eindredacteur en journalist. Hij was correspondent voor NRC Handelsblad in New York en publiceerde de reisgids New York buiten de gebaande paden dat als e-boek is uitgegeven door Fosfor. Andere publicaties zijn onder meer Beatles in Holland (met Henk van Gelder), Een geschiedenis van Propria Cures en Bestrijd het leed dat Mulisch heet (beide met Bob Polak).

Books

De nieuwe wereld van Peter Stuyvesant
Price: $5.99 USD. Words: 93,030. Language: Dutch. Published: April 27, 2013 by Fosfor. Categories: Nonfiction » Travel » By region
In heel Amerika hebben Nederlanders hun stempel op het land gedrukt en op vele plaatsen zijn tastbare herinneringen levend gehouden: tulpenfestivals en windmolentjes in de voortuin, aan Nederland gewijde musea, Nederlandse plaatsnamen, dijken en handgegraven kanalen. Dit boek is het verhaal van ondernemende landgenoten in het land van onbegrensde mogelijkheden. Rijk geïllustreerd.
New York buiten de gebaande paden
Price: $7.99 USD. Words: 113,850. Language: Dutch. Published: April 27, 2013 by Fosfor. Categories: Nonfiction » Travel » By region
Lucas Ligtenberg kent New York als geen ander en weet dat de stad de wereld in het klein is én het centrum ervan. In die metropool leidt hij de lezer rond. Het is vooral een tocht door de geschiedenis en langs de mensen die de stad hebben gemaakt.

Lucas Ligtenberg's tag cloud