Luan Sinamati

Biography

Bio e shkurter

Luan Sinamati eshte autor i romanit “Kohematesi dhe Puthja”.
Perfundoi Institutin e Larte Pedagogjik ne Shkoder me 1985.
U punesua si redaktor-gazetar ne Radio Kukesi (verilindje te Shqiperise) dhe me pas me Filmin.
Puna me e mire qe ka pasur ndonjehere ishte biznesi i tij privat me Prishtinen, Bullgarine dhe Kinen ne vitet 2000.
Sot jeton duke ndare kohen mes qytetit te Atlantes dhe Shirley (Long Island), USA.

Where to find Luan Sinamati online


Books

Kohematesi dhe Puthja
Price: $7.50 USD. Words: 81,370. Language: Albanian. Published: November 7, 2011. Categories: Fiction » Thriller & suspense » General
Per nje biznesmen, nje grua dhe nje oshenar, te burgosur ne nje han diku ne malin e Dajtit, fati i 6 diteve jete qe u ka mbetur eshte paracaktuar. Te dhunuar nga nje grup cubash, ata, nga njerez te pashprese e me vdekjen nen mjekerr, rrotullojne ngjarjen ne favor te tyre dhe bejne cmos per te shpetuar. Netet e tmerreshme u mesojne se jeta e vertete eshte shume ndryshe dhe duhet jetuar cdo sekonde

Luan Sinamati's tag cloud