Marjan Golobic

Biography

Marjan Golobič se je rodil v Ljubljani in se pri trinajstih letih kot član imigrantske družine preselil v Kanado. Diplomiral je na Filozovski fakulteti v Ljubljani, magistriral pa na Univerzi Britanske Kolumbije v Vancouvru. Svojo poklicno pot je začel kot samostojni prevajalec v Ljubljani in nato ustanovil prevajalsko agencijo Margo. Med drugim je služboval kot attaché na Misiji Slovenije pri EU in NATO ter kot lingvist na Svetu Evropske unije. Trenutno životari v Bruslju, kjer sanjari o jadranju in se v prostem času ukvarja z jogo in badmintonom.

Where to find Marjan Golobic online


Where to buy in print


Books

Dokler se Puter ne Stopi
Price: $5.99 USD. Words: 44,600. Language: Slovenian. Published: September 22, 2012. Categories: Nonfiction » Travel » Trip Journals
Blue-water sailing: the dream of many and a dream-come-true of the few. Skipper Marjan Golobič recounts several high-seas adventures in the Mediterranean, Atlantic and Caribbean. ********** Jadranje na odprtem morju: sanje mnogih, ki se uresničijo le nekaterim. Skiper Marjan Golobič pripoveduje več pustolovščin na Sredozemskem morju, Atlantiku in Karibskem morju.

Marjan Golobic's tag cloud