Mevlânâ Hâlid-i Bagdâdî

Books

Besimi Dhe Islâmi
Price: Free! Words: 39,540. Language: Albanian. Published: June 21, 2012 by Hakîkat Kitâbevi. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Islam, Nonfiction » Religion and Spirituality » Islam / Rituals & Practice
(5.00)
Në këtë libër spjegohet një Hadisi sherif i Pejgamberit mbi Besimin dhe Islamin. Pra spjegohen kushtete e besimit dhe kushtet e Islamit, si dhe emrat (thirjet) e Allahut. Në fund të librit është Letra e Z.Sherafedin Munirit. Po ashtu është edhe fjalori fetar në gjuhën shqipe.

Mevlânâ Hâlid-i Bagdâdî's tag cloud