Μιχάλης Τεζάρης

Biography

Μιχάλης Τεζάρης
Ο Μιχάλης Τεζάρης γεννήθηκε στην Κάλυμνο το 1983. Σπούδασε δημοσιογραφία και από το 2007 εργάζεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Είναι μέλος της ‘Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών. Έχει καλύψει τα πιο σημαντικά γεγονότα που έχουν σημειωθεί στην Ελλάδα και ιδιαίτερα αυτά που απασχόλησαν τον υπόλοιπο κόσμο κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης. Έχει εργαστεί σε εφημερίδες και ιστοσελίδες. Τις ελεύθερες ώρες του ασχολείται με τη φωτογραφία, το γράψιμο και αγαπά τις ξέγνοιαστες στιγμές με φίλους και την οικογένειά του. Έχει δύο αδερφές τη Μαρία και τη Νεκταρία.

Γιάννης Κέμμος
Ο Γιάννης Κέμμος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Σπούδασε δημοσιογραφία και φωτορεπορτάζ στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας και για ένα διάστημα δίδαξε εκεί “Διαδικτυακό ρεπορτάζ”. Έχει εργαστεί στο παρελθόν για διάφορες εφημερίδες και περιοδικά έντυπα ενώ σήμερα εργάζεται για γνωστές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες της Ελλάδος σαν φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφος. Έχει καλύψει με το φωτογραφικό του φακό κάποια από τα σημαντικότερα γεγονότα που συνταράσσουν τη ταραχώδη ιστορία της Ελλάδος από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και μετά.

Where to find Μιχάλης Τεζάρης online


Where to buy in print


Books

Η Ελλάδα της Κρίσης σε 100 Φωτογραφίες 2010-2013
Price: $5.99 USD. Words: 3,920. Language: Greek. Published: December 5, 2013 by Stergiou Limited. Categories: Nonfiction » Art, Architecture, Photography » Photography - Photo books
Δύο Ελληνες καταξιωμένοι δημοσιογράφοι, ο Μιχάλης Τεζάρης και ο Γιάννης Κέμμος, κατέγραψαν καρέ καρέ την πιο θλιβερή περίοδο της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Σημείωση: Η έκδοση αυτή έχει λάβει υπόψιν τους περιορισμούς της Smashwords σε ό,τι αφορά στο μέγεθος του αρχείου.

Μιχάλης Τεζάρης's tag cloud