Mieke Vanpol

Biography

Mieke Vanpol (°1948) werkte jarenlang als onderwijzeres en directeur van de basisschool Het Mozaïek in Beringen.
Sinds 1986 heeft Mieke een vijftiental boeken geschreven, die verschenen bij uitgeverijen als Clavis, Averbode en De Eenhoorn. Ze werd bekroond met de Jacob Van Maelantprijs en verschillende keren ook door de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen of Limburg. Mieke schrijft jeugd- en kinderboeken omdat ze ontroerende of spannende verhalen wil vertellen, waardoor kinderen even iemand anders kunnen zijn. Ze is gek van taal... en taal gebruiken is dan ook vaak een beetje toveren!

Books

Ben je betoeterd, opa!
Price: $5.99 USD. Words: 6,830. Language: Dutch. Published: May 7, 2014 by Storytellers. Categories: Fiction » Children’s books » Family / General
Ben en zijn opa zijn dikke vrienden. Daarom vinden ze het fijn allerlei dingen samen te doen. Ook wel dingen die mama en oma niet leuk vinden. Zoals appels gappen en oma's nieuwe hoedje op de sneeuwpop zetten. Maar Ben heeft een probleem, nu het schoolfeest nadert en hij een liedje moet zingen. Weet opa hier ook raad bij? Voorleesboek (kinderen vanaf 6 jaar), of om zelf te lezen vanaf 8 jaar.

Mieke Vanpol's tag cloud

humor    kinderboek    mieke vanpol    opa    spraakgebrek    voorleesboek    voorlezen