Mihai Alexandru Tacoi

Biography

Mihai Alexandru Tacoi

-M-am nascut la Ploiesti pe 19.05.1986

-Studiez chitara de la varsta de 16 ani, incepand cu cursuri de chitara clasica la Palatul Culturii din Ploiesti.

-Primul meu profesor de chitara electrica a fost Cristi Gram (chitaristul legendarei trupe Phoenix), urmand mai tarziu cursurile chitaristului italian Corrado Sgandurra in Bucuresti.

-Primele inregistrari si concerte pe scenele bucurestene si din tara dateaza din 2009 si le-am avut cu trupa Zbor, pe care am fondat-o in perioada studentiei la Facultatea de Aeronave. Formatia Zbor se redenumeste mai tarziu Elena Stoica Band, isi schimba componenta radical si inregistreaza un album de studio integral in 2011, album lansat in acelasi an.

-Tot in 2009 incep cursurile Facultatii de Arte, sectia Pedagogie Muzicala.

-In 2010 incep scurta colaborare cu trupa Factor, formatie de coveruri cu care particip la evenimente private si emisiuni televizate de promovare.

-In 2011, pe 14 februarie, sub titulatura de “Chitarepe.net- un site pentru indragostitii de chitara” lansez siteul www.chitarepe.net si inregistrez primele recenzii profesionale de chitare, efecte, etc

-Incepand cu luna septembrie 2011 sunt profesor de chitara titular la prima scoala de rock din Romania, Rockschool, fapt care imi ofera o experienta personala si pedagogica deosebit de frumoasa.

-Din 2012 sunt chitarist in formatia cunoscutului om de muzica si realizator tv, Mike Godoroja, formatie denumita Blue Spirit, unde ma puteti vedea cantand pe langa chitara acustica si electrica si la Dobro, Mandolina, Dulcimer, Banjo, Bouzouki, Acordeon si Clape.

-In 2013 particip la un turneu national si la lansarea albumului Fata din vis a sopranei Felicia Filip ca instrumentist si backing vocal.

Where to find Mihai Alexandru Tacoi online


Books

This member has not published any books.