Marion Mardodaj

Biography

Albanian journalist, opinionist and publicist.

Where to find Marion Mardodaj online


Where to buy in print


Books

Si Fitohet Vendi i Punës
You set the price! Words: 23,970. Language: Albanian. Published: May 11, 2014. Categories: Nonfiction » Education & Study Guides » Curricula
Si Fitohet Vendi i Punës - Si të shkruash një CV fituese dhe si t'i përgjigjesh pyetjeve më të vështira gjatë një interviste pune. Pra, si të fitosh vendin e punës!
Maska, Gjuha e Trupit: Zëri i Gjesteve
Price: $3.00 USD. Words: 30,900. Language: Albanian. Published: May 11, 2014. Categories: Nonfiction » Education & Study Guides » Behavioral management
Maska, Gjuha e Trupit: Zëri i Gjesteve - Një libër për të lexuar mendjen e njerëzve.
Kompetenca Lidershipi
Price: $9.00 USD. Words: 70,880. Language: Albanian. Published: May 11, 2014. Categories: Nonfiction » Career Guides » Office & Administrative Support
Kompetenca Lidershipi, i vetmi libër që trajton në një shqipe të thjeshtë teoritë dhe paraqet rrugët më bashkëkohore të zhvillimit të aftësive që i kanë dhënë formë botës që jetojmë - Aftësive të Lidershipit.

Marion Mardodaj's tag cloud