Παναγιώτης Νταής

Biography

Ο συγγραφέας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Πληροφορική. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Στον ελεύθερο χρόνο του διαβάζει ιστορία, βλέπει ταινίες, διαβάζει βιβλία, παρακολουθεί αθλητικά γεγονότα και αθλείται.
Το «Επιχείρηση Όμηρος» είναι η πρώτη του συγγραφική δουλειά. Η ιστορία διαδραματίζεται το 1943 και είναι ένα ακόμα επεισόδιο της αντίστασης του ελληνικού λαού στα βουνά. Ο σκοπός του βιβλίου είναι καθαρά ψυχαγωγικός. Θέλει να προβάλλει το γενικότερο κλίμα δυσπιστίας και καχυποψίας που κυριαρχούσε εκείνο τον καιρό μεταξύ όλων των Ελλήνων και όχι να βρει τα αίτια του Εμφυλίου Πολέμου. Το μήνυμα του βιβλίου είναι απλό και συνοψίζεται στην αρχή και στον επίλογο.

Books

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΜΗΡΟΣ
Price: $6.70 USD. Words: 49,970. Language: Greek. Published: November 12, 2018. Categories: Fiction » Adventure » Action
Μάρτιος 1943. Το υποβρύχιο «Αλέξανδρος» με το ειδικά εκπαιδευμένο πλήρωμα του ξεκινάει το ταξίδι για την Ελλάδα για μία μυστική αποστολή. Ο στόχος είναι η εξόντωση 50 Ιταλών που έχουν ξεμείνει στην Ευρυτανία, εξακολουθούν να κατέχουν το μοναστήρι του Προυσού και ταλαιπωρούν τους κατοίκους της περιοχής. Όλα έχουν οργανωθεί με κάθε λεπτομέρεια, αλλά οι πιθανότητες επιτυχίας είναι λίγες.

Παναγιώτης Νταής's tag cloud